Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanastrasznie

Gdy facet mówi

Polecane posty

Gość załamanastrasznie
wyrzuciłam go z portali:(

Gość komiks
no i brawo a teraz zajmij sie soba i nie myslto nic nie da poboli i juz ja niestey zrobilam blad bo utrzymywalam kontakt z bylym przez 6 miesiecy i dupa z tego wyszla tyle ze moj zostawil mnie bo zrobilam cos niefajnego ale niedawno wyznal uczucia i pozniej stwierdzil ze to jednak za malo

Gość załamanastrasznie
ja wiedziałam że on mnie nie kocha, ja go równiez jeszcze nie. Dla mnie potrzeba na to czasu,jesteśmy ludzmi po przejściach i podchodziliśmy ostroznie, ale zależało mi bardzo byłam pewna że jemu również myslałam że z czasem to co było między nami przekształci się w miłość:(

Gość załamanastrasznie
Komiks współczuję Ci bardzo i jak się teraz trzymasz?

Gość komiks
a czuje sie ok mam go gdzies jestem strasznie zmeczona tymi sprzecznymi sygnalami zajelam sie soba nie mysle mam sporo pracy firma, obrona i kurs wiec nawet czasu nie ma myslec on chce bym byla idealna jednak nie jestem

Gość załamanastrasznie
nie ma ludzi idealnych:)a fececi muszą nas akceptować takie jakie jesteśmy. Dobrze że ok, ja wiem ze zbiegiem czau bedę mogła powiedzieć to samo. Na tę chwilę jest mi bardzo żle:(

Gość załamanastrasznie
Wczoraj napisał " nie chce dzwonić ale chciałbym ci przywież resztę rzeczy do firmy czy moge być o 19? odpisałam ze nie ma mnie w firmie ale sa pracownicy odpisał mam twoje.... (wymienił) kiedy mogę ci odwieź odpisałam spokojnie nie są mi narazie potrzebne zdzwonimy sie w przyszłym tyg

Gość załamanastrasznie
smutno:(

Gość załamanastrasznie
czy ktos pocieszy?

Gość nostalgiai
moze szuka kontaktu?

Gość załamanastrasznie
szuka, ale nie ze mną własnie dostałam info ze jest zalogowany juz na sympatii:(

Gość ile mają lat twoje
ciesz sie ze dał sobie spokój znam ten typ człowieka bo sama taka jestem , nakręce sobie sprawe i płacze w rytm moich słów ale nie ma w tym emocji , taka zryta bania więc to ze płakał oznacza tylko ze jest pierdolnięty i spatrzony emocjonalnie jak ja , potwierdzone u psychiatry

Gość załamanastrasznie
zdaje sobie sprawę że nic dla niego nie znaczyłam, chciałam wierzyć że jest inaczej

Gość załamanastrasznie
czy to normalne by sie rozstac i szukac zaraz innej?