Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 've got my friends

pytanie o ciążę i piersi - kto pomoże???

Polecane posty

Gość 've got my friends

może komuś to pytanie wyda się głupie ale chciałam zapytać jak to jest z biustem po ciąży. jestem teraz w 6 miesiącu i mój biust się nie zmienił, jest bardzo mały, właściwie to mam płaską klatkę piersiową i lekko odstające sutki (w dzieciństwie i młodości miałam zaburzenia hormonalne). Wiadomo że biust ciutkę się powiekszy jak będę karmić, ale jak już skończę to czy jest szansa że taki zostanie?? czy zostanie tylko obwisła skóra i piersi będą tak jakby niewypełnione? jak to u was wyglądało??? będę wdzięczna za odpowiedzi

Gość melodyjnie3388
na dwoje babka wróżyła, albo zostana zwisy albo trochę pełniejsze maciupkie piersi

Gość huijguyfy
ja jestem w 8 i mi sie powiekszyy, ale zawsze mialam duzy biust...moja mama ma 4 dzieci i niema obwislego...a jesli jeszcze bedziesz o nie dbala odpowiednio i cwiczyla to niepowinno byc problemu:)ja kupilam krem na piersi zeby sie smarowac po porodzie i robie tzw damskie pompki

Gość 've got my friends
jejku tak bym chciała mieć chociaż namiastkę biustu :(

ciutkę??? dziewczyno mi z 75A urosło na 75D :P to po drugiej:)ale nadal karmie więc nie wiem co będzie jak przestanę:( po 1 ciąży karmiłam 3 lata i jak odstawiłam to były takie biedne:( ale w związku z tym że małe wystarczył dobry krem i wróciły do normy czyli do 75A ale nadał ładne:)

2+3 a co to za dobry krem ?? ja narazie smaruje oliwka dla dzieci, ale jestem na samym początku ciązy 10t

Gość jA 84 28
Przed ciaza-70D. Koniec ciazy-75G. Teraz 70F. Nie jest obwisly, choc juz nie sterczy tak jak przed ciaza, ja karmilam tylko tydzien. Wiadomo, ze wielkie piersi podatne na dzialanie grawitacji, ale wystarczy dobrze dobrany stanik :) Ja mam kilka rozstepow na piersiach, ale sa juz biale i prawie niewidoczne.

no właśnie taka lipa że to było 5 lat temu i dawno go nie widziałam:( to był z dax cosmetics taka bordowa seria pump bust up co prawda kosztował prawie 5 dych ale starczał na mc stosowania 2 razy dziennie i to był pierwszy krem który stosowałam rano i wieczorem ale po mc miałam 2 cm więcej:D większe nie były może ale zrobiły się ładnie zaokrąglone:)

Gość baskimama
To, w jakim biust będzie stanie zależy w ogromnej mierze od tego, czy w ciąży i do karmienia nosisz i będziesz nosiła dobrze dobrane staniki dobrej jakości ("rosnące" triumphy, canpole i anity nawet koło dobrej jakości nie leżały). Jak jeszcze nigdy nie byłaś to koniecznie idź do brafitterki (masz adresy na "stanikowej mapie") albo chociaż napisz w wątku "jaki powinnam nosić rozmiar na forum Lobby Biuściastych (tam też znajdziesz sporo tematów poświęconych biustowi w ciąży i po). To jest bardzo ważne niezależnie od tego, czy masz maleństwa 65D czy spore 70GG :)

Gość baskimama
"dziewczyno mi z 75A urosło na 75D " to wcale nie jest tak dużo, dobrze dobrane 75D to maleńki biuścik, a od 75A dzieli je 5-6 cm w obwodzie. U mnie było prawie 2 razy tyle ;)

Gość Francoise
dla mnie najlepszy był firmy Eveline do pielęgnacji biustu w różowej tubie