Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuukkkkkjjjjjj

najgłupsze pytanie świata...

Polecane posty

Gość 24234
Nie zrozumiałaś. Normlanie kąpiemy się raz dziennie - wieczorem. Teksty że KĄPIESZ się minimum 2 razy dziennie są bajką. Wszyscy to wiemy. Ale jeśli mój facet chce lodzika w ciągu dnia to idzie umyć penisa w ciągu dnia. Jesli ma być w ciągu dnia tylko szybki numerek to go nie myje. Nie wiem czemu - bardziej brzydzi mnie wtykanie czegoś nieumytego do ust niż do cipy.

Gość uuuuuuuukkkkkjjjjjj
nie, to nie jest prowo. tak szczerze to ja go rozumiem. jesli spie sama, jestem zmeczona itd, to tez nie mam jakiejs mega potrzeby brania prysznica i czasem sobie odpuszczam. najbardziej motywuje mnie seks :). jego jak widac nie. dodam jeszcze, ze ma czasem w zwyczaju spac w skarpetkach i jak ostatnio zauwazylam, nie zmienia ich, tak jak mi sie wydawalo. to sa te same skarpetki, w ktorych chodzil przez caly dzien. mowienie o tym tez wydaje mi sie takie... kastrujace. bardziej jakbym byla jego matka niz kochanka i partnerka.

"Normlanie kąpiemy się raz dziennie - wieczorem. Teksty że KĄPIESZ się minimum 2 razy dziennie są bajką. Wszyscy to wiemy." Dokładnie, bo to przecież takie niesamowite, że ktoś może się kąpać dwa razy dziennie. To fizycznie niemożliwe, prawda? A dodatkowo mieszkasz ze mną i jesteś w stanie to powiedzieć z całą pewnością. Dla mnie to naturalne, dla ciebie nie, więc zapewne kłamię, bo mam w tym wyższy cel. Rozbraja mnie ta logika. :D "Nie wiem czemu - bardziej brzydzi mnie wtykanie czegoś nieumytego do ust niż do cipy." Mnie brzydzi jedno i drugie, ale przecież nienormalna jestem, bo kąpię się więcej niż raz dziennie i do tego kłamię. :)

Gość KeeperOfSecrets
Ja chodzę cały dzień w skarpetkach, w których spałam. Po wieczornym myciu zakładam nowe skarpetki i mam je na sobie noc i dzień, aż do następnego mycia.

Gość KeeperOfSecrets
Whiltierna de Strega > jesteś bezrobotna że masz czas brać K Ą P I E L E W I E C E J N I Z D W A R A Z Y D Z I E N N I E ?

Gość uuuuuuuukkkkkjjjjjj
te skarpetki sobie poki co daruje, niech na poczatku zacznie sie myc :D. porozmawiam z nim dzisiaj przed spaniem. postaram sie, zeby to bylo maksymalnie na luzie i niezobowiazujace, ale obawiam sie, ze moze mi to nie wyjsc - zawsze po mnie widac napiecie. chyba ze napisze mu to jakos niezobowiazujaco na gg w trakcie jakiejs pogawendki w ciagu dnia? czy lepiej face to face?

Nie, pracuję i lubię czuć się świeżo. Dziwne, nie? ;) Nie napisałam nigdzie, że co 10 minut biegam do wanny. Kąpiel rano, wieczorem i ewentualnie po przyjściu z pracy, a szczególnie latem.

Gość Odpowiadam na pytanie:
"Eeerrr... Nie wiem czy sie smiac, czy plakac... W zyciu osobiscie nie bylam z zadnym facetem, ktory mialby problem z higiena, a tu sie okazuje, ze co drugi polski maz,czy chlopak sie nie myje. Poza tym jak dlugo trzeba by sie nie myc, zeby odpychajaco cuchnac, tydzien, dwa? Na pewno nie 12 godzin! Najbardziej smiesza mnie teksty jak to wysylacie swoich mezczyzn na szorowanie penisa przed seksem haha Rozumiem, ze uprawiacie tylko skrupulatnie zaplanowany co do minuty seks poprzedzony moczeniem w wannie i odrywaniem brudu z jajek! haha Troche spontanicznosci, no i moze trzeba by przemyslec, czy na pewno chce sie byc z facetem, ktory sie nie myje..." Zostaw spontaniczność małolatom. Po slubie jeszcze jest ok, ale jak pojawi sie dziecko to wszystko trzeba planowac, nawet seks! Takie zycie.

Gość uuuuuuuukkkkkjjjjjj
ale on poza tym bardziej dba o to wszystko niz ja. wiecznie cos pierze, nie poci sie prawie wcale (serio, nawet w upale, jak ja cala plywam, on jest suchutki), myje zeby, chodzi do denstysty itd. tylko ten prysznic i skarpety...

Gość szczeruś
Nie chcesz mu tego powiedzieć ,to po prostu lodzika rób tylko rano:D Jeśli nie jest tępakiem,to domyśli się szybko:) O a dla przyśpieszenia jego domyślenia się Ty domagaj się minetki zawsze po powrocie z toalety:D

Gość KeeperOfSecrets
mieszkacie razem?

Gość uuuuuuuukkkkkjjjjjj
nie, nie mieszkamy razem, ale prawie kazda noc razem spedzamy. przez jakis czas myslalam, ze moze on sie kapie bezpisrednio przed spotkaniem ze mna. ze np kapie sie o 18 jak widzimy sie o 19. ale nie, jednak sie w ogole nie kapie, tylko rano. chyba mu to powiem.

"Teksty że KĄPIESZ się minimum 2 razy dziennie są bajką" mama ci wodę zakręca? :D nie wierzę, jak można się spotykać z takim brudasem? :o

Gość KeeperOfSecrets
Powiedz, oczywiście. To że nie śmierdzi to nie wszystko. Mnie by brzydziło, że na penisie są resztki moczu, a do tego na pewno robił kupę w ciągu dnia. Niby tam nie liżesz, ale jednak - robienie loda ze świadomością ze kawałek dalej są jakieś resztki kupy, jest odpychająca.

Gość KeeperOfSecrets
Na kafe to każda pisze, że bierze kąpiele 5 razy dziennie, a zęby myje 20 razy w ciągu dnia.

a po cholerę 5 razy dziennie? żeby zedrzeć sobie skórę? to chyba normalne, że rano bierze się krótki prysznic, a wieczorem dłuższy prysznic/kąpiel.

Gość No rozbrajajace
jest to co tu czytam. Jak można nie wziąsć prysznica rana i wieczorem? Pachy i twarz? A dół?! Nie korzystacie rano z kibelka? Blee.

Gość Odpowiadam na pytanie:
Wiecie, jest cos takiego jak BIDET!!! :) Po kazdym skorzystaniu z toalety mozna umyc dupsko (nie tylko) odrazu po wypróznieniu :) POLECAM :)