Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfd

bykowe

Polecane posty

Gość gfd

co o tym myślicie? dla mnie totalna głupota, hamstwo, bezczelność i nie wiem jak to jeszcze nazwać mam 24 lata, mój facet 28. marzymy o dziecku ale nas nie stac. zazdroszcze kobietom ktore maja brzuszek albo ida z wozkiem ale wiem ze jeszcze przez ladnych pare lat nic sie nie zmieni o ile w ogole kiedys sie zmieni.. mam placic za to ze nie mam dzieci mimo to ze marze o tym zeby je miec? czy moze inne malzenstwa w naszej sytuacji maja za przeproszeniem nar..chac po 10 dzieci a potem na ulicach dzieciaki beda grzebac w smieciach? rzad chce stworzyc jakas patologie?

Gość taki to juz kraik
Mieszkasz w kraju katolickim,wyznaniowym.W tym kraju najważniejszym zadaniem kobiety jest rodzić,jak najwięcej rodzic dzieci.Dzieci są potrzebne najbardziej klechom,dla których stanowią przez całe życie po prostu zarobek,liczy się kasa od urodzin,poprzez chrzciny,komunie ,wesela,pogrzeby,msze ,kolędy i temu podobne bzdety.Wojsku też się bachorki świeże przydadzą na kolejne wojny i misje.W Polsce nikogo nie interesuje los narodzonych dzieci,liczy się tylko statystyka,przecież wiadomo,że pracy dla nich nie będzie.ale liczy się bóg,honor i ojczyzna,hahahaa

Gość gfd
nie podchodze do tego od strony kosciola... bo to nie ksiadz wymyslil bykowe tylko politycy... i juz nawet pomijam kwestie ze sa kobiety ktore nie odczuwaja potrtzeby bycia matka, ktore sie do tego nie nadaja... chodzi mi o ludzi ktorzy chca miec dzieci ale nie moga bo maja smieciowe umowy, za przeproszeniem go..wno zarabiaja, nie maja szans na kredyt na mieszkanie... no ja np bardzo chce miec juz dziecko ale nie bede miala za co je utrzymac... moze niech panstwo lepiej skupi sie na tym zeby pomoc ludziom? dac im godne zarobki, mieszkania

Gość Żeberko
Nie myśl sobie, że politycy wymyślają cokolwiek ot tak sobie, bez konsultacji z ciotami w czarnych kieckach.

Gość Żeberko
A trafił w samo sedno!

Gość gfd
politycy nie pytaja ksiezy czy moga ustanowic bykowe czy nie.. nie przesadzajcie

Gość Żeberko
Miało być : A "taki to już kraik" trafił w samo sedno.

Gość Żeberko
Nie przesadzam. Każda ustawa jest konsultowana z Episkopatem.

Gość Żeberko
Każda ustawa dotycząca życia społecznego, żeby nie dyskryminowała katolików.