Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelalaaa1

Czy zachowuje sie jak dziwka?..

Polecane posty

Nie wiem, czy facet na kafe jest gorszy od dziewczynek, które dają się macać każdemu, jak ogórki w warzywniaku i twierdzą, że to one manipulują płcią przeciwną. :)

Gość Master FF
to po co w ogóle z nim jesteś skoro jesteście razem od 6 lat i piszesz że chętnie byś go zdradziła, bo "chcesz zobaczyć jak to jest z innym"? normalny facet nigdy nie brałby dziwki do związku, a gdyby zrobił to, bo nie wiedział o jej "upodobaniach" to po dość krótkim czasie powinien odkryć jej prawdziwą naturę i rzucić.

"Bylam ostatnio sama na dyskotece I poderwalam 2 gosci oczywiscie ze poszlam w sline plus macanko! Ale na wiecej nie moglam isc, mam na mysli sex gdyz nie znalam ich dobrze, jednego znalam dobrze ale bylam max pijana" Przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz i powiedz, jaki ty masz szacunek do siebie? Niestety, ale to brzmi, jak sztandarowy tekst głupich pipć "wezmę ci do buzi, bo chcę być czysta dla tego jedynego". Jak już macasz się z facetami na dyskotekach to nadstaw im tej dupy. Przy takim podejściu to już naprawdę niczego nie zmienia :D

Gość i_like_sex
Bo nigdy nie probowalam sexu z innymi, przelotny sex I nic wiecej! . Wiec to jest moja zachcianka mala... Haha :D od 4 lat mieszkamy razem I mamy duzo wspolnych rzeczy razem tj dom samochod itp wiec zeby on mnie zostawil nie jest takie latwe, jak wiem ze on mnie kocha a ja jego! :D

Gość Master FF
"Bo nigdy nie probowalam sexu z innymi, przelotny sex I nic wiecej!" a czy to jest kurwa jakaś różnica, bo nie rozumiem?

Kochasz go, ale chciałabyś być zaliczona przez innego. Bo to taka mała zachcianka. Nie, no... gratuluję logiki i inteligencji emocjonalnej. Czasami nie czuję się kobietą, jak czytam takie rzeczy.

Gość i_like_sex
I co z tego? ! Haha robie to co lubie! I ja jestem usatysfakcjonowana z mojego zycia! I nikt tego nie zmieni! A wy mozecie sobie gadac! I tak mam to gdziec hahahahahah..:D

Gość borowka popp
taaa, masz gdzies ale potem bedziesz zalowac :) wiem o czym mowie, kiedys tez chodzilam na dyskoteki co sobote, tanczylam dosc wulgarnie calowalam sie jak mi ktos wpadl w oko i mimo ze nie doszlo do sexu nigdy to zaluje tego, bo wiem co wtedy ludzie o mnie mysleli :o na szczescie zmadrzalam dzieki czlowiekowi ktory zmienil moje cale zycie na zawsze :)

Gość sprzatam tez czasami
no coz dama to Ty nie jestes :(

Wydaje mi sie, ze po prostu jeszcze nie znalazlas tego jedynego albo po prostu szukasz przygod, ale za pare lat bedziesz tego zalowac dlatego lepiej sie opanuj. To ze dziewczyna miala kilkunastu partnerow seksualnych czy calowala sie z setka chlopakow nie jest absolutnie powodem do dumy. To znaczy ze kazdy moze Cie miec. A ludzie jacy sa wszyscy wiemy... Mam nadzieje ze troche pomoglam. memories