Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelalaaa1

Czy zachowuje sie jak dziwka?..

Polecane posty

Gość olaf12345
Pewnie skonczysz sama z bachorem jak ktoremus dupy dasz na dyskotece kiedys. Taka jedna dziewczyna ktora znam, tak skonczyla. A zrobila to tylko raz. Teraz jest sama z dzieckiem, OJCIEC NIEZNANY.

Gość Monikaaaaaaaaaa
ja z nie jednym poszłam do łozka i nie mam dziecka jakoś :P bo biore tabl anty ,a poza tym przy przygodnym seksie była gumka

nie że wolą wariatki tylko po prostu im się dasz pomacać a inne nie .Może teraz masz powodzenie ale kto by chciał mieć taką dziewczynę na stałe .

Gość Amelalalad1
Jak to pocalunki nie daja przyjemnosci hm chyba cos z toba nie tak

Gość Amelalalad1
Mam jeszcze czas na zwiazek na stale=D

Gość reygwergywrrw
żaden normalny facet nie zwiąże się z dziwką 🖐️

Gość i_like_sex
Bo zyjemy w takim spoleczenstwie gdzie laska jak ubiera spodnice mini jest okrzyknieta dziwka! Oraz obgadywana za jakie krzywe nogi ma! Ja tam mam wy.je.ba.ne na to co ludzie mysla I mowia. Bylam ostatnio sama na dyskotece I poderwalam 2 gosci oczywiscie ze poszlam w sline plus macanko! Ale na wiecej nie moglam isc, mam na mysli sex gdyz nie znalam ich dobrze, jednego znalam dobrze ale bylam max pijana :))))) :D

mnie by to obrzydzało idę do klubu patrzę i okazuję się ze z połową facetów którzy tam są całowałam się albo macałam. czułabym się jak szmata :O

Gość Ian Pavulon
olaf12345, pełne poparcie, poczytaj sobie to forum, laski piszą tylko o kilku rzeczach: - ruchaniu - dzieciach - dawaniu dupy - modzie - popuszczaniu szpary - kasie + od czasu do czasu zadadzą jakieś durne pytanie. baby to podludzie, czas to sobie uświadomić.

Gość Amelalaaa1
Ale ja sie przeciez z kazdym nie caluje na dyskotekach tylko np.przez miesiac co tydz z tym samym kolega co sie z nim tam spotykalam i to bylo tak bardziej publicznie

Gość Master FF
mądrzy ludzie już wieki temu doszli do tego że kobiety to podludzie. dlatego miały ograniczone prawa albo nie miały ich wcale, były traktowane tak jak na to zasłużyły. niestety gdy do władzy doszli idioci, zaczęło się tzw. równouprawnienie które tak naprawdę jest dyskryminacją mężczyzn, którzy bez wątpienia są doskonalszymi istotami

Gość Amelalaaa1
A ja tam zawsze ubieram miniowe i mam to w dupie hehe

Gość i_like_sex
Faceci sa gorsi od kobiet bo to oni obrabiaja tylki kobieta! A co jesli ktos lubi sex??? Wszystko jest dla ludzi ale z glowa, wiec pamietajcie o zabezpieczeniu :P Zyjemy w 21 wieku wiec wpadke mozna usunac albo jak wczesnie wziasc tabletke 72h po, na wszystko jest wyjscie. A tu juz wszyscy naskakuja ze dziwka.. Dz-wka sprzedaje sie na ulicy I bierze kase za to, a jesli ktos lubi to to czemu ma nie robic????

Gość Amelalaaa1
Ahaa czyli kobiety to dziwki i dupodaje taa a kto je kurwa rvcha ja sie pytam coo

Gość i_like_sex
I bardzo dobrze ze ubierasz mini! Ja mam 24 lata I tez na kazdej imprezie jestem w mini sukienkach z duuuzym dekoldem I wysokie szpile! I mam w dupie co ludzie mowia!

Gość i_like_sex
Dokladnie! Bo faceta mozna robic w jajko jak tylko sie da! Mozna nim manipulowac we wszystkie strony swiata! Wystarczy pokazac troche ciala - mini sukienka a on juz twoj hahaha :D

Gość Master FF
naiwne idiotki myślą że kimś manipulują :D facet i tak ma cię w dupie, dla niego to nawet lepiej że bez problemu może wyruchać jakaś idiotkę, przez mężczyzn będziesz traktowana tylko i wyłącznie jako wór na spermę

Gość Amelalaaa1
Bo my to lubimy wykorzystywac facetow do celow seksualnych bo my trzeba szalec poki jestesmy mlode i piekne haha

Gość Master FF
przeraża mnie twoja tępota, ale to nic nadzwyczajnego - w końcu jesteś podczłowiekiem

Gość i_like_sex
Master - ty chyba dziecko nie wiesz od czego masz! Wnioskuje to po twoich formach wypowiedz! Widac jakim jestes mezczyzna a raczej dzieciakiem skoro z takim szacunkiem odzywasz sie do kobiet!!!!! Kazdy robi to co lubi! A jak ci nie pasuje to zmien temat! Kazdy ma prawo do wypowiedzi! A niestety o gustach sie nie dyskutuje! Troche szacunku gowniarzu! Haha :D

Gość jestes glupia i tyle
ja jestem kobietą, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy lizac się z kim popadnie w klubach. Seks tez tylko w zwiazku. Ja nie wiem co wy widzicie w przypadkowym seksie, ale dla mnie nie byłaby w tym żadna przyjemność, bo to tylko mechaniczne ruchy. A gdzie czułość, miłość? Seks jest niezwykły własnie dzieki temu.

Gość Master FF
najpierw poćwicz budowanie zdań i konstruowanie wypowiedzi zanim do mnie napiszesz :D

Gość i_like_sex
Po pierwsze : jak to moj facet mowi: " z babami nie wygrasz" Po drugie: to my kobietki sobie wwybieramy facetow a nie faceci nas!!!! Hahahah :D A po trzecie master co ty robisz na babskim forum?!?!?! Hahaha :D

Gość Master FF
po pierwsze: twój facet jest miękką ciotą i pantoflarzem po drugie: to działa w obie strony a po trzecie to już nie jest tylko babskie forum "hahahaha :D"

Gość i_like_sex
Niebiesko ..... - popieram w 10000% bawic sie trzeba ale z glowa!!! :) :D

Nie, nie zachowujesz się, jak dziwka. Dziwka przynajmniej coś z tego ma. Ty zachowujesz się, jak męska zabawka, którą w istocie jesteś :) ale to się teraz wyzwolenie nazywa, no tak :)

Gość i_like_sex
Oj master dziecko..... Gdyby on byl ciota nie byla bym z nim 6 lat! Troche szacunku! Swoja matke I kobiete tez tak traktujesz? ! Haha :D Bujac las a nie nas!!!!

Aha dodam jeszcze,ze moim skromnym zdaniem zaden normalny facet nie wchodzi na babskie fora.to musi byc delikatnie piszac jakas ciota do tego takie wpisy haha.nie wyobrazam sobie zeby moj facet siedzial na kafe hahaha

Gość i_like_sex
Bo master na kafe szuka dziewczyny hahaha :D