Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatwoman!

klub anonimowych grubasków ;)

Polecane posty

Gość fatwoman!

zapraszam wszystkie dziewczyny które w ciąży, po ciąży nabawiły się zbędnych kg i mają teraz z tym problem! zacznę od siebie, nazywam się Iwona, od 3 lat jestem gruba za sprawą urodzenia 2 łobuziaków, od 2 dni jestem na diecie, ale nie jest lekko, ciągle mam ssanie. zapuściłam się bo siedzę z dzieciakami w domu :/ mam ostre postanowienie schudnięcia 10 kg

Gość Karolina---09-00---
dołączam się, od 2 lat nie mogę zrzucić pieprzonych 5 kg :(

Gość lolisiaaa
witaj. ja jestem mamą od 5 miesięcy i też zostało mi trochę zbędnych kg. tylko że ja nie robię nic żeby się ich pozbyć:(. po prostu mi się nie chce. wiem że same sobie te kg nie pójdą.. a ile ważysz i ile masz wzrostu? dużo przytyłaś w ciąży?

Witam! Moge podac wam reke;-) Po dwoch latach zostalomi 5kg a chcialabym schudnac 10kg tylko nie wiem czy warto bo planuje druga ciaze...

Gość OjjjojiOjWitam
Oj witam ja tez sie Przyłącze:-/ jestem rok po porodzie w ciąży przysyłać 30kg :-(:-(:-( teraz mam piec do zagubienia mam 165 cm i moja waga to 65kg :-( tez mi cieżko idzie pozbycie sie tych kg :-( i jak poprzedniczka tez mi sie nie chce :-/ ale muszę sie wziąć za siebie bo szkoda slow

Strasznie zazdroszcze tym co jedza a nie tyja typu moja mama i siostra wciaz waza 55kilo ja niestety wrodzilam sie w ojca zeby schudnac musze nie jesc i duzo cwiczyc a to ciezkie...

Gość OjjjojiOjWitam
Ja tez zazdroszczę ja zawsże byłam pulchna a mój brat jak patyk :-/ moja koleżanka po dwóch ciazach wyglada super oj jak ja jej zazdroszczę :-( chciałabym schudnąć choćby 5kg

Gość lolisiaaa
ehh. zazdroszczę wam że macie tylko 5 kg do zrzucenia. ja muszę jakieś 15 żeby normalnie wyglądać..:( ale nawet nie mam czasu na jakiekolwiek ćwiczenia.

Ja dopiero po drugiej ciazy planuje kupic sobie orbitrek ponoc jest rewelacyjny, cwiczylam u kolezanki;-)

Gość fatwoman!
mam 167cm i waże 73 kg lipa! :/

Gość lolisiaaa
a co według was jest najlepsze żeby szybko schudnąć: bieżnia, rower czy orbitrek?

Gość lolisiaaa
autorko to prawie tak jak ja tylko ja mam jeszcze 2 kg więcej:(

Ja jak pisalam obstawiam orbitrek wszystkie miesnie ciala sie cwiczy odrazu

Gość fatwoman!
jak tu schudnąć? ja postanawiam: nie dojadać po dzieciach, chodzić na długie spacery, nie jeść po 19 (to będzie ciężkie, bo przyzwyczaiłam się do późnych kolacji)...

Gość kiniasoblewska
ja jestem w 2 ciąży i nie chce przytyć tyle co w pierwszej czyli 20 kg...