Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kefir_i_szczypiorek_pycha

Jak wygląda "idealny Dureń" ?

Polecane posty

Mam dość. Powiedzcie poproszę. --> Jak wygląda "Idealny Dureń" ? Piszcie śmiało. Co Wam przychodzi do głowy? Znacie kogoś takiego? /Tutaj -> nie ma cenzury.... tzw: "blisko-wschodniej" tym bardziej :) / przypomnę temat --> Jak wygląda "idealny Dureń" ? p.s. pracujmy wspólnie nad definicją... pomóżcie i pomogajcie dalej. Proszę. Nie chcę sama otrzymać tego.... -> Nobla.... :( ______________________________

cóż ma żółte kręcone włosy zadarty czerwony nos z wielkimi dziurkami wystające z nosa czarne włosy ma trochę piegów na policzkach wielkie wargi ustne z lekka się ślini po lewej stronie tak wygląda:P idealny dureń

tak sobie teraz myślę że dobrze jak ma wypisane czerwonym mazakiem na czole " jestem durniem idealnym" tak taki dureń jest idealny człowiek wie, że powinno się go unikać niestety tak lekko nie ma napisy istnieją owszem " jestem szczery" "niosę nadzieję" ale to nie to samo to nie są idealni durnie ale tylko durnie idealny dureń powinien wyraźnie się ujawnić:P

Gość ku klux klann
nie, nie każ mi opisywac mojego ex-małża :D

jeszcze nie spotkałam człowieka, któremu dałabym łatkę "dureń idealny" zawsze jest cos co zamiesza w typologii, np: dureń ale nieszczęsliwy dureń ale sie stara dureń ale sympatyczny .

Gość szczeruś
a znam takiego osobnika przecież to nikt inna jak TYLKO zawsze szczery:D

@ ike 18:17 i 18:22 - po prostu -> kłaniam się za posty, o te --> 18:17 i 18:22 Jesteś nie-do-pobicia! - > Nawet nie startuję w tych zawodach :D bo... z góry przegram. To pewne. Serio -> dzięki za Twoje odpowiedzi. @ njunnujn 09.05.2012] 18:25 - jesteś Prze-Kochana. Dziękuję. (mogę sobie... Ciebie --> " wziąć" ???? :) tak... no wiesz...-> "na zawsze ?? :) ) bez względu na to, czy pozwolisz mi czy nie [Ciebie wziąć :) ] -> to, to co powiedziałaś -> wpisuję,w definicję "idealnego durnia". **************** a teraz pozwólcie --> pójdę i obejrzę się w lustrze.... z każdej strony... Ciekawi mnie, ile "idealnego_Durnia" w sobie mam. Jeszcze raz - Dziękuję. pa -> :) i -> ______________________