Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonifackaaa

jestem beznadziejna.. przegrałam!

Polecane posty

Gość bonifackaaa

ech, dopadła mnie prawdziwa depresja! Codziennie czuję sie jak idiotka... Studiuję na SGH, dziennie.. Idzie mi całkiem niezle, jestem na 1 roku, a moja najgorsza ocena jak do tej pory to 4.. A mimo to jestem niezadowolona z siebie, wrecz mam depresję! wczoraj to się pogłebiło.. Mature pisałam rok temu. Polski 82&, angielski 85%, Geografia rozsz (80%) no i nieszczęsna matma 60%... Pokręciłam w kilku zadaniach, a liczyłam na 75 conajmniej... ech, bylam na siebie taka zła! Czuję ze wszyscy maja mnie za tępą idiotkę.... Jeszcze jak wczoraj wszyscy mowili, ze napisali po 80%, 90% conajmniej załamałam się.. Co prawda, znam ang i francuski, ucze sie ich intensywnie i jestem juz na poziomie C1. Ale nadal czuje, ze tamten wynik to moje pętno.. POmocy :((

Popraw maturę i z głowy, każdemu zdarza się pomylić.

Gość Mjjjnuuhujuj
Czy ty kurwa jestes normalna? Na twoim miejscu bym sie martwila o zdrowie psychiczne a nie kurwa oceny.

Gość bonifackaaa
ech ;( powiedzcie mi tylko czy przesadzam, prosze ;(((

Tak, przesadzasz. Ale jak mówiłam - jeśli to dla Ciebie takie ważne, za rok złóż podanie w szkole, w której pisałaś maturę, o poprawienie wyniku z matmy.

Gość bonifackaaa
oj nie, czułabym sie tym upokorzona gdybym miała coś poprawiać.. ale przez to naprawde stałam się nieśmiała i zamknięta w sobie.. W ogole nie mogę tego zaakceptować