Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I lovemybed

Nie umiem zerwać.

Polecane posty

Gość I lovemybed

Jak to zrobić? Szczera rozmowa? On mi nie da po prostu odejść. Próbowałam już, ale w końcu wróciliśmy do siebie - niestety. Jestem uzależniona emocjonalnie od niego..

A czemu chcesz zerwać? Skoro tak bardzo chcesz to co cie przy nim trzyma? Siłą nie zaciągnie cię donikąd

To naprawdę problem.Bo nawet nie wiesz jak wiele jest właśnie takich ludzi.Uzależniają się od siebie emocjonalnie a później tkwią w chorym związku przez długie lata. Po czym psychika siada i tak czy siak się rozstaja.Otwierają oczy ile straciły życia przez ukrywanie się w związku i jak wiele straciły. Trzeba podnieść głowę i stanowczo iść do przodu.Miałam koleżankę. Małżeństwo z 3 letnim stażem.Dzieci.Maż ja prał ,lał i męczył psychicznie.Nie umiała odejść -bała się .Zniszczył ja psychicznie i patrzył na to jak by to było normalnym biegiem wydarzeń dnia codziennego.Cierpiała ale nie umiała odejść.Pewnego dnia obudziła się spakowała i odeszła.Bo miała odwagę.Dziś jest najszczęśliwszą kobitka jaka znam.Ma wszystko to czego nie miała przy mezu.I codziennie dziekuje Bogu i żałuję ,że gdyby w koncu sie nie odważyła na ten krok tak wiele wspaniałych rzeczy by straciła.A życie takie krótkie.Nie po to żyjemy by dać sobą pomiatać i na własne życzenie niszczyć sobie życie. TRZA BYĆ KURWA TWARDYM NIE MIENTKIM:D:D:D:D