Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdidiidid

Gdzie mogę kupić kurtke z PRAWDZIWEJ skóry ??

Polecane posty

Gość gdidiidid

wszystkie kurtki jakie widziałam są z jakiegoś eko badziewia, ceraty , gumy ,, generalnie syf z ropy naftowej. Widziałam prawdziwą kurtke we Włoszech ,ale metka znanego projektanta robi swoje :O nie dam 1000euro za kurtke znacie jakis sklep ktory ma cos takiego ? teraz sezon letni ,ale na jesieni na pewno są

Gość przechodzilamto
za cierpienie zwierzat powinno sie placic jeszcze wiecej obejrzyj sobie film ziemianie i wtedy z checia kupisz kurtke z eko skory!! Serio, ja kiedys tez o tym nie myslalam jadlam smieci uzywalam kosmetykoww ktore byly testowane na zwierzetach (mimo to mnie okropnie podraznialy) i napakowane chemia! To jest dobre i zdrowe! Badzmy swiadomi co sie w okol nas dzieje. Pozdrawiam

Gość gdidiidid
nie jestem eko terrorystką, sztuczna skóra jest gorsza. Nie przepuszcza powietrza, jest zrobiona z jakiejś ceraty gumy z ropy naftowej, a fuu kosmetyki robie sama, więc walcz ty czekam na normalną odpowiedz:)

Gość Wszedzie. Czasem sa w kupcu
poznanskim, w lumpeksach, na Allegro,mam wiele takich kurtek

Gość Alicjakochamskóry
Moja odpowiedź jest prosta. Jak skóra która jest dobrze uszyta i miękka to tylko i wyłącznie sklep DORJAN miałam wiele skór, ale żadna nie była tak dobra jak ta. Uszyta po moje wymiary noszę już 2 rok i wygląda ciągle tak samo. Nic się w niej nie zmieniło i nie musiałam jakoś szczególnie o nią dbać. Jest po prostu rewelacyjna :D Mogę szczerze polecić bez wyrzutów sumienia.