Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona.Magda

nie wiem co teraz :(

Polecane posty

Gość zagubiona.Magda
On mówił więcej o rodzinie niż ja widać potrafi tylko gadać nic więcej tabletkę wzięłam po 48 godzinach tak wiec trochę się martwię jest mi przykro tak wogole ale lepiej przejrzej na oczy wcześniej niż jak będzie za późno kiedyś już wzięłam taka tabletkę i do dziś mam rozwalony cykl i wogole dziwnie miesiączki wyglądają boje się co to teraz będzie :(

Gość kiedys niedawno
idz do ginekologa i zrob badania hormony, cytologia, usg. powiedz o tych cyklach i o tych tabl ktore wzielas. jezeli bedziesz chciala zajsc w ciaze to lepiej miec uregulowane cykle bo tak nie wiesz nawet kiedy masz owulacje i czy wogole ja masz. lepiej sie zabezpieczaj przed stosunkiem , to lepsze niz te tabl. prowadzisz jakies opbserwacje? wiesz lub czujesz kiedy masz dni plodne? najlepiej idz do ginekologa a z facetem pogadaj. to bez sensu zebys brala takie tabl. one pewnie nie sa dobre dla organizmu

Gość zagubiona.Magda
zabezpieczamy się gumkami wtedy tez mieliśmy gumki ale zdecydowaliśmy ze zrobimy to bez ostatnim razem taka tabletkę wzięłam jakiś rok temu śluz obserwuje i odczuwam lekkie bóle podbrzusza w sroku cyklu tak ze myślę ze owulacja jest

Gość ;lj;kvhnb
ale przecież to zawsze budzi skrajne emocje... Nie wszyscy planują i oczekuję dziecka. Czasem pojawia się ciąża, jest to szokiem a jak rodzi się dziecko to ma mega kochających i przeszczęśliwych rodziców. Nie bierz tabletki - ja bym nie wzięła - no, chyba że jesteś pewna, że nie chcesz być mamą.

Gość zagubiona.Magda
wcześniej brałam tabletki anty ale źle się po nich czułam i tyć zaczęłam

Gość zagubiona.Magda
ja chce być mama ale On nie chce być ojcem i tabletkę już wzięłam

Gość kiedys niedawno
porozmawiaj z nim. nie widze sensu zebys brala te tabl skoro chcesz dzieci. nie wiadomo jaki one maja wplyw. 2 tabl w przeciagu roku to sporo. jezlei jestes pewna ze cie kocha i chcesz z nim byc to nie bierz wiecej tej tabl po seksie. co bedzie to bedzie ;)

Gość zagubiona.Magda
rozmawiałam z nim powiedział żebym poczekała tylko na co tu czekać jak ja już wzięłam :O teraz na tym wszystkim ino będzie cierpiała moja psychika i organizm :( psychika już cierpi

Gość zagubiona.Magda
tez mi teraz teraz powiedział ze przecież na końcu rozmowy powiedział ze będzie co będzie i ze sobie poradzimy jednak mi utknęło w sercu to żebym to ja decydowała jak dla mnie On ma coś z głową