Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

OBUDŹCIE SIĘ - new world order

Polecane posty

Gość wiem to i bez takich filmików
I jeszcze jedno - wysyłanie ludzi myślących do psychiatry (jakiś wpis powyżej), świadczy tylko i wyłącznie o wysyłającym, o jego głupocie i ślepocie. Nie ma w dzisiejszych czasach wolnych mediów, coś takiego nie istnieje, bo za każdym medium stoją pieniądze, a więc określona grupa, od której te pieniądze pochodzą i która jest zainteresowana kreowaniem takiego a nie innego wizerunku różnych spraw. Jeszcze ostoją wolności jest internet, ale też już raczej powoli nie, bo za internetem też już stoi potężna kasa, ponadto od lat są zakusy na różne formy kontroli nad tym ostatnim cypelkiem wolności i w końcu się to pewnie uda. Ale zawsze pozostaną takie głupki, co łykają wszystko jak pelikany. I dobrze, spokojnie śpią, żrą, wydalają, wydają kasę, biorą kredyty, kopulują w spokoju, dają kolejnym pokoleniom się dymać i lepiej im się żyje (nieświadomość to błogosławieństwo) :)

Gość polecam...
polecam filmy Alexa Jonesa. Na youtubie jak chociażby: Obama Deception. Otwierają oczy. W USA jego filmy nie spodobały się rządowi i próbowano usuwać z internetu, aby ludzie za bardzo nie zmądrzeli. To nie jest film, o tym że Obama jest zły, bo jest czarny ani inne pierdoły, tylko o tym jak codziennie dajemy się manipulować i nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy... Obama Deception: http://www.youtube.com/watch?v=AcQOkJQkjUY

Gość droga autorko
Kogo obchodzą losy świata na kafeterii? Najważniejsze się najeść, obejrzeć ulubiony serial i porozmawiać o swoich nieudanych związkach. TO SĄ WAŻNE SPRAWY, nie jakiś tam ŚWIAT

Gość no ta....
Lepiej czytać wymyślone historyjki w Fakcie czy innym gównie jak ktoś tam się masturbował niż dogrzebać się prawdy. Ty tępa idiotko, wymyślą każdą bzdurę na temat tego człowieka bo mówi PRAWDĘ.

Gość dobra no to teraaaz
dowiecie sie

Gość zvzvv
zgroza.

Gość czip czip czip czip
Zaraz wstawie ci czip. Jak ludzi na to pozwalają to nic dziwego, że elity tak robią. Niedługo wszystkim włożą czipa, a społeczeństwo bedzie już tak ogłupiałe, że tego nie zauważy...

Gość gfgfgffgfgsjaaoaja
NWO

Gość kiki miki giki
:)))))))

Gość fajny tops ;)
dzięki niemu przeczytałam więcej na ten temat, odwiedziłam kilka linków. Oczywiście, że coś takiego jak NWO jest u progu wprowadzenia, poszukajcie więcej informacji w internecie i interpretację ksiąg biblijnych z proroctwami dotyczącymi końca świata - Księga Daniela (Stary Testament) i Księga Objawienia (Nowy T.). Najbardziej przychylam się do interpretacji protestanckich chrześcijan, bo oni bazują na Bilbii, nie to co KK. A z nich najwięcej klei się sensownie u Adwentystów Dnia 7. Ale nie kieruję tylko do jednego źródła, lecz żeby samemu zbadać różne i osądzić, bo tak się buduję własną opinię. Ja dużo przeczytałam kilka lat temu na nadzieja.pl, teraz z tego co zerknęłam, jest parę ciekawych artykułów w rubryce czytelnia, u góry strony. Chociaż te parę lat temu, jak ja tam szperałam była inna szata strony, moim zdaniem o wiele lepsza i nie wiem czy dzisiaj przeczytałabym tam wszystko to, co parę lat temu (czy zmniejszyli liczby artykułów). Oglądam te filmiki na youtube i z każdym kolejnym głowa opada w dół, ktoś wyżej w tym wątku pisał, żeby się tą tematyką nie zajmować, bo i tak nie ma na to wpływu pojedynczy człowiek - ja wierzę, że proroctwa muszą się wypełnić (bo wiele już się wypełniło) i rzeczywiście nikt z tym nic nie zrobi :O:( Ale każdy może wybrać swoją drogę i postępować tak, żeby nie dał się "utopić" w tej całej zagładzie, która ma nastąpić. Czytajcie księgę Objawienia, na początku może kosmos, ale potem zaczyna się coraz więcej i więcej rozumieć - szukajcie w necie, na pewno więcej się rozjaśni.

Gość fajny tops ;)
*"liczbę", miało być

...a i tak nas ta wielka machina zezre, zmieli i wypluje...

Gość do zgaga
ale warto znać szczegóły w jaki sposób to zrobi :P

no niby tak, zawsze miec lepiej swiadomosc (hm, ale czy napewno...?)

Gość do zgaga
na pewno to nie są wesołe sprawy i sama odczuwam smutek i niepokój kiedy o tym czytam. Pewnie lepiej nie wiedzieć i żyć w błogiej nieświadomości ;)

Gość fajny topik więc podobijam
może ludzie zamiast czytać bzdety: jaką kupe dziś zrobiliście? Poczytają coś wartościowego i przejrzą na oczy dokąd ten świat zmierza...

Gość yfdxgxfcvhjhjkbh
koko

Gość keeellly
a co myślicie o chemistralis i HAARP?

Gość !FFFFF!
podbijam temat !