Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjnaOna

czy to objawy depresji bądź jakieś choroby psychicznej?

Polecane posty

Gość depresyjnaOna

Mam 22lata, mam mało znajomych na studiach, w pracy, a poza tym nie za bardzo. Taka prawda, że nie mam nawet się komu wyżalić. Jestem starsznie samotna, z mężczyznami mi nie wychodzi. Strasznie szybko przywiązuje się do ludzi. I od dłuższego czasu mam takie dni, że nie mogę skupić się kompletnie na nauce, uczę się i nic mi nie wchodzi do głowy, ciągle bym spała,albo płakała, potrafię iść ulicą i płakać. Niby nie brakuje mi pieniędzy, zdrowia, ale jestem naprawdę nieszczęśliwa. Chciałabym kochać i być kochaną, nawet teraz to pisząc lecą mi łzy.

Gość Czesia z klanu
wygląda na depresje, dziurawca se zaparz

przeczekaj , niczego nie popsyj , zycie nie znosi prozni , bedzie dobrze , tego czego Ci dzis brak jeszcze bedziesz miec w nadmiarze. cierpienie uszlachetnia . trzymaj sie. i nie zaniedbyj edukacji.

Gość rereferf
ale ja mam taki stan już od jakiś 3 lat, już wiele przez to zaniedbałam, ja nie potrafię usiąść na 15 minut i się uczyć, bo muszę mieć komputer włączony bądź zerkać na telefon, na który i tak nikt nie pisze

Gość noortoon34
dziewczyno wez sie w garść i zacznij czerpać z zycia jestes młoda kobieta nie narty sie na zapas żył dniem dzisiejszym zabaw sie zaszalej

Gość rereferf
codziennie sobie to powtarzam, ale to nie pomaga, ja nawet nie mam zanjomych, nie mam się do kogo odezwać

Gość rereferf
a najgorsze jest też to, że przez to się obzeram i przytyłam kilka kg, bo nie kontroluje tego, teraz zjadłam całą czekoladę i nawet nie poczułam

Gość rgvrnekajnojhg
intensywne zajecia, bogate zycie przesztaniesz miec czas na doly wprowadzic od zaraz

Gość rereferf
ale ja np pracuje do 15 h przychodzę późno kładę się do łóżka i mam mega doła ;/

Gość rereferf
jeszcze mi ostatnio nie wyszło z chłopakiem, najpierw mnie rozkochał, zbliżył, dużo mówił,a później stwierdził, że nie chce związku, że chce normalnej relacji,a ja tęsknie, każda część, rzecz mi jego przypomina

Gość rereferf
up

Gość rereferf
musze coś zrobić ze soboą,ze swoim życiem, ale tyle razy już próbowałam i nic