Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie akceptuje tego co mnie ota

Chciałabym teraz leżeć na łące w Shire, wiosce hobbitów i upajać się dniem...

Polecane posty

Gość nie akceptuje tego co mnie ota

Oparłabym się o drzewo i cieszyła sie spokojem dnia w tej pięknej krainie. A co za oknem? Szare bloczyska i beznadziejna robota. Wiem, żyje marzeniami, ale tylko to daje mi siłe.

Gość Tomasz z Katowic
Spuściłbym Ci się do buzi.

Gość Marek10111
Hobbici zerzneli by ci dupsko pięknie

Gość oj chłopcy
wiecie co ? beznadziejni jesteście. to wam ktoś powinien zerżnąć dupsko, żebyście przestali durnoty wypisywać. Z waszych wypowiedzi wnioskuję: brak wyobraźni, brak mózgu wręcz, mało satysfakcjonujące życie w każdym aspekcie - zwłaszcza tym seksualnym - nie staje ci i wchodzisz na ogólny żeby sobie ulżyć?? spadać na erotyczny popaprańcy .

Gość oj chłopcy
do autorki - marzenia właśnie po to są, żeby dawać siłe :) ja też bardzo lubię - Tam i z powrotem - ale ostatnio mało czytam - brak czasu :)

Gość lkkionikn
tez zyje w krainie marzen i wyobrazni bo realne zycie jest czasem nie do zniesienia;(

Gość Marek10111
Ja tylko kolezensko cie ostrzegam. Ty sobie wyobrażasz nie wiadomo co a hobbici to zboczency - to wiadome od zawsze. Będziesz sobie leżeć pod krzykiem a jeden z nich się podkradnie i swoim małym kutasem zerznie ci pupę. I będziesz sobie myślała dlaczego nie posłuchania medical marka

Gość lkkionikn
widocznie jej hobbity nie maja tak nasrane we lbach jak dzisiejsi mezczyzni ktorzy widzac dziewczyne w sukience biora to jako zgode na seks(gwalt) lepiej zyc w swiecie marzen niz z takimi burakami na codzien

Gość oj chłopcy
no przecież już napisałam - ewidentny brak mózgu :):)

Gość ja też marzę o tym
by mieć czas na marzenia:) chetnie bym tak sie zrelaksowala:D

Gość marzenia sie nie spelniajjad
o rany.. autorko dzięki tobie uświadomiłam sobie jak rzadko teraz sobię marzę, prawie w ogole. kiedys potrafiłam pojechać sobie samochodem na dalekie łąki, za lasami, zatrzymać się, wskoczyć na dach auta- lezec i patrzec sie w niebo... to bylo moje ulubione zajecie kiedys.. a teraz.. :(

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko tez bym tak chciała, uwielbiam Władce :) czesto słucham muzyki z tego filmu i własnie wyobrazam sobie Shire, ta cisza, zielona trawka i spiewajace ptaki :) raj ;0

Gość Laura233
ale zyjemy w świecie realnym wiec zejdz na ziemie lepiej

Gość Laura233
w swiecie realnym zreszta tez jest wiele pieknych miejsc szczególnie teraz wiosna fantazjowanie nic dobrego nie przynosi wiem to po sobie

Gość Marek10111
Tolkien dał hobbitom poped, o wiele większy niż kobiety warto dodać. Dodatkowo w czasach szerzacej się depresji, stresu oraz uzależnień hobbitem ruchaczem jest czymś pożądanym przez wielu.

Gość Frodo Baggins
mój palec w twojej cipie :classic_cool:

Gość regrewggewge
marzenia sie nie spelniajjad o rany.. autorko dzięki tobie uświadomiłam sobie jak rzadko teraz sobię marzę, prawie w ogole. kiedys potrafiłam pojechać sobie samochodem na dalekie łąki, za lasami, zatrzymać się, wskoczyć na dach auta- lezec i patrzec sie w niebo... to bylo moje ulubione zajecie kiedys.. a teraz.. skrajna głupota, maksymalne obciążenie dachu to około 50 kg 🖐️:D

Gość Marek10111
Marzenia się spełniają tylko nie smakują już tak dobrze jak nie są już marzeniami