Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mooooooo

Jestem na głodówce od dwóch tygodni... Nic nie jem ,nie mam już siły :(

Polecane posty

Gość co mooooooo

Ale mam motywacje - zrzucic kilogramy ,juz duzo poszło ,w srode koncze glodowanie. Jestem okropnie słaba, wczoraj byłam na miescie ,myslalam ze padne...co chwile siadałam na ławce jak staruszka..widzialam szczuple laski i to mnie motywowalo zeby nie kupic przypadkiem gofra :O Do pracy jezdze taksówką , do autobusu mam za daleko , na samochod szkoda mi pieniedzy.

Gość trrytutyjujyt
zjedz cos bo skonczysz w szpitalu albo gorzej

No to teraz powodzenia w nadrabianiu, efekt jojo masz jak w banku.

Gość zassa oo
pamiętam jak wszyłam z domu na głodówce , to był mój chyba jakoś 14 dzień i bolały mnie mięśnie mimo, że przeszłam zaledwie kilka kroków, bałam sie, że zemdleje. Nie wychodziłam wtedy z domu, zrobiłam sobie wolne, no ale to i tak o kant dupy rozbić takie diety, prędzej czy późnijej ( mi dopiero po 2 latach) ale i tak wszystko wróciło. Posprzątasz a i tak zrobi sie balagan. Taki jest świat.

Gość xendzia
bedziesz miała efekt jojo na bank twój organizm traci wodę a nie chudnie wycieńczasz go i osłabiasz , kompletne dno powinnaś jeść i stosować dietę, po 18 nic już nie jeśc i dużo jeździc na rowerze

Gość co mooooooo
wiem ze bedzie jojo ,ale dziewczyny w wątku o głodowce pisaly ze nie az takie wielkie, na pewno wiecej schudne niz ponownie przytyje

chcesz sie głodzic jeszcze tydzien?? zwariowałas? rob sobie przeciery warzywne chociaż, jedz cokolwiek dziewczyno ale z głową, nikt nigdy jeszcze głodówką nic dobrego nei osiągnąl, rozumiem są głodówki 3 dniowe.. ale 3 tygodniowe? cos ci sie chyba pomieszało

Gość xendzia
prowadzenie glodówek powoduje że później szybko tyjesz zjesz bułke z szynką i brzuch ci napęcznieje i przytyjesz 2 kg, takie będą skutki głowdówek w przyszłości

nie dosc ze nabawisz sie jojo, to jeszcze wykonczysz swoj organizm.. nie lepiej poprostu ustalic pory posilku? jesc mniej ale zdrowiej, dieta bogata w witaminy, troche ruchu?

Gość hdbxybdemd
nigdy nie zrozumiem jak mozna sobie cos takiego robic gratuluje braku mozgu...ja w ciagu dwoch miiesiecy schudlam 9 kilo na diecie 1500 plus silownia i jestem teraz do tego szczesliwa....nie czaje

Gość hdbxybdemd
dopoki nie zrobisz tego w zgodzie z organizmem to nigdy na stale nie schudniesz...bylam na roxnych dietachale dopiero zmiana myslenia pomogla mi osiagnac cel

Gość hgfdhgdgjhgj
na wiekszosci produktów jest przeciez tabelka z kaloriami np 50g(pół paczki _ ma 358 kcal zupe tez mozna policzyc, w internecie sa tabelki

Gość hdbxybdemd
przewaznie na odwrocie masz podana tabele poza tym mowie to na oko raz moglo byc 800 a raz 2000. mniejsza z tym nie jem po 20 jem obiady do 14 i solidne sniadanie duzo zieloej i czerwonej zero bialego pieczywa buleczek srutczek.. raz w tygodniu jednak jem co chce i ile chce ale chodze na silownie wiec sie nie przejmuje a jaka jestem szczesliwa i spelniona od kiedy tak robie...

Gość hdbxybdemd
ale zadna dieta nie przyniesie skutku, albo zaczynasz zdrowo jesc i sie ograniczasz albo zapomnij nie ma tak dobrze ze beddiesz 3 tyg na diecie a potem dlugo i szczesliwie bedziesz wpierdalac. Ja juz to przerabialam sto razy i wiem ze diety to katorgi i nieszczescia. Czego te baby sa jakies akie tepe i nie potrafia tego zrozumiec...

jak można nic nie jeść tak długo? Będziesz miała jojo bo organizm pobiera energię z jedzenia,to co zjesz po głodówce zacznie organizm szybko magazynować przez Twoje głodówki. Ja byłam na 1000kcal + orbitrek nie mam żadnego jojo a jadłam normalnie i znowu zacznę.

Gość hdbxybdemd
chozdzic trzy tygodnie na glodzie a za jakie kurwa grzechy i dla kogo? co za glupota wykoncz i rozleniw wszystkie narzady...jak bym cie miala przed oczami to bys w leb zarobila idz i cos wpieprz lepiej

Gość oiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuu
hdbxybdemd - bo łatwiej nie jeść 2 tygodnie niz zmienic sposob odzywiania :O nie je taka przez miesiąc jest chuda jak patyk ,potem znow wpierdala ciastko ale mowi sobie : nie nie nie, moge zjesc tylko male ciastko , ciagle podjara bo nadal jest szczupla ,wpieprza dalej i dupa znow wielka i znow to samo na forum diety laski ciagle piszą DIETA XXX - 2005 -2006-2007- maj ,kwiecien zaczynamy , do wakacji 30kg zaczynamy:O ich cale zycie to dieta

Gość lkkionikn
mam nadzeje ze chociaz duzo pijesz szkoda nerek

Gość xendzia
jak ktos ma mózg , mysli albo zna sie na chemii i biologii to NIGDY nie bedzie na głodówce tygodniami nie wiesz o tym że organizm sie zabezpiecza i przygotowuje zapasy , jak krew krąży w twoim organizmie przy radykalnym obcięciu składników zywnościowych ? zapasy póxniej odnowia się w potrójnie przy zjedzeniu najdrobniejszej rzeczy musisz być okropnym leniem ruch i sport duzo dają , ja nawet jem białe pieczywo i waże 52 kg ale dużo sie ruszam , jeżdże na rowerze , chodzę na pieszo do pracy , wieczorem spaceruję , chodzę na zakupy pieszo z plecakiem

dzieki :) nigdy nie liczylam kalorii :P ale teraz chyba zaczne, bo niby jem malo, w sumie ostatnio bardzo malo, krece sobie hula-hopem, teraz cieplo sie robi to mam zamiar codziennie plywac, (zaczynam od dzisiaj) a waga sie nie zmienia, ani w jedna ani w druga strone

Gość hdbxybdemd
ale to nawetvurodzie nie pomozze bo sie czlowiek wycienczy postarzeje staci blask skory i wlosow wyjda wypryski... Bardzo sie ciesze ze mam takie podejscie juz za soba. Teraz jak trzeba to sobie zjem ukochana pizze jak bardo pragne slodyczy to zjem pol czkolady ale jeslito zrobie to np zjem lzejsza kolacje lub dluzej pobiegam najgorze to odpuscic bo juz i tak zjadlas cos slodkiego... mamy prao tak samo do szczescia jakfaceci. oni by sie dla nas nigdy tak nie katowali bo sa madrzejsi. Powinnysmy sie bardziej szanowac i nasze ciala. Ja wmowilam sobie ze duzo latbjadlam co chcialam i czulam sie zle a teraz se postanowilam ze bede fajna dupcia i koniec kropka nie zamienie tego na talerzv frytek. a sport to najlepsze co moglam zrobic poznalam nowych ludzi cwicze wvgrupach jestem sto razy weselsza czemu mialabym to zamienic na lazenie naadasanej przy glodowce

Gość gość
nie jadlam przez trzy tygodnie nic pilam tylko wode i kawe schudlam 13 kg oczywiscie bylam slaba ale nie wyladowalam w szpitalu nie odbilo sie to na zdrowiu i efektu jojo tez nie ma

Gość łukasz21z
a robisz kupę?

Gość Sandrulaa
Więc słuchaj ja nie jadłam i nie chciałam pić przez 2 tygodnie schudłam 13 kg:.D Ale nawet nie byłam za bardzo osłabiona dużo ćwiczyłam nie mam efektu jo jo :-) teraz znowu nie mogę się przemóc do nie jedzenia ale powiem tak najtrudniejsze jest pierwsze 3 dni:-)a i pamiętaj xd po 21 dni masz organizm przyzwyczaja się do tego jak jemy i od upłynieńcia 21 dni radzę ci jeść.:-) A i bardzo przepraszam za błędy ale mam nowy telefon i w ch@j ciężko się pisz :-/

Gość Waffen ss
Jebnij w piórnik ....

Gość Zdrowa
Dnia 10.05.2012 o 10:41, Gość xendzia napisał:

bedziesz miała efekt jojo na bank twój organizm traci wodę a nie chudnie wycieńczasz go i osłabiasz , kompletne dno powinnaś jeść i stosować dietę, po 18 nic już nie jeśc i dużo jeździc na rowerze

Człowieku. Dieta skądś się z 5posiłków ok. 2-3h odstepu. Ja tak schudłam już 15kg. Ale poszłam do dietetyka bo nie żal mi kasy. A jeśli nawet "nie masz" kasy to trzeba z rozsądkiem a nie 3posiłki dziennie. Jeżeli jadles i 7rano potem zjesz o 12 godzinie to organizm uczy się odkładać. BO ZA RZADKO DOSTAJE JEDZENIE. Ja np jem 7, 10, 14,17,20. Tylko lekkie dania nie tłuste.