Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jas-aaa

Czy wasze dzieci też są uzależnione

Polecane posty

Gość hermenegilda ...
Po pierwsze moj gust muzyczny jest nieco inny :P .... A po drugie naprawde uwazasz ze w ten spsob "czcisz" cokolwiek i kogokolwiek" .... beznamietnie i bezmyslne powtarzanie slow, nasladowanie gluipch gestow ktorych znaczenia sie nie zna to wg ciebie "czczenie" ????

Gość do gejów nic nie mam
poczytaj o satanizmie to pogadamy...

Gość hermenegilda ...
Za duzo na tym swiecie domoroslych psychologow :P a za malo MYSLACYCH ludzi. Doszukiwanie sie "drugiego dna" we wszytkim jest teraz bardzo modne.... myslicie ze gdyby nik nie zadal sobie trudu zeby te "przekazy" analizowac to spece zadawali by sobie trud zeby w ten sposob cokolwiek probowac przemycic ??? Kto NORMALNY oglada bajki w zwolnionym tepie, slucha muzyki "od tylu".... kto NORMALNY szuka w filmach i teledyskach "wzorcow" i sposobu na zycie ??? To tylko ROZRYWKA i nie trzeba kazdego teledysku i filmu rozbierac na czynniki pierwsze zeby je ogladac .... powtarzam : OGLADAC a nie ANALIZOWAC !!!

Czci się tylko to w co się wierzy. Jesli ateista śpiewa kolędę to raczej w ten sposob nie wyznaje Boga tylko śpiewa coś co mu w ucho wpadlo. Żeby coś czcić trzeba wierzyć w to coś i to glęboko. Moja 5 latka jak ją proszą zeby zaspiewala piosenkę śpiewa "jakieś swiatlo nad Betlejem się rozchodzi" bo jej w ucho wpadła, a nie dlatego ze jest glęboko religijna. Nawet jeśli spiewam pieśni o szatanie (choć nie przypominam sobie :P ) nie oznacza wcale ze w niego wierzę. Nie przesadzaj już.

Gość A mój ekran telewizora nie
migoce! Nawet komputer ma 60hz a telewizor około 1000 tak więc w ogle nie szkodzi oczom! :-P

Gość hermenegilda ...
Znam ruch satanistyczny, moge nawet powiedziec ze wiem o nich wiecej niz przecietny czlowiek :P Mam kumpele ktora swego czasu mocno sie w to zaangazowala .... i dzieku temu wiem jak to wyglada "od srodka" : jedna wielka "sciema" !! :D ... wszystko "na pokaz", zadnego glebokiego przekazu i mistycyzmu tylko teatr ;) ...

Gość do hermenegilda
Wdrąż się w temat, ja miałem takie samo zdanie jak ty i zacząłem szukać info żeby udowodnić że ludzie pierdzielą głupoty. Przekonałem tyle, że siebie że to istnieje naprawdę. Poczytajcie, poszperajcie to się dowiecie. Nie chce mi się dyskutować bo wiem, że jak ktoś się nie przekona sam to nie uwierzy.

Gość hermenegilda ...
Ja nie neguje ze to istnieje, ze "ci zli" ;) probuja na nas oddzialywac ... tylko ze te dzialania na wiele sie nie zdaja, ot co :) Masz racje, dyskusja nie pomoze, kazdy sie musi sam przekonac .... A tak na marginesie .... rozdmuchiwanie takich tematow to nie propaganda :P ?

Gość do niewiedzącej
ja uważam że to ostrzeżenie i dobrze że mówi się o tym, bo niektórzy niewiedzący być może chcą wiedzieć