kobietkajestem 0 Napisano Maj 10, 2012 Witam, otóż od pewnego czau mam taki problem. Niedawno mój mężczyzna zrobił mi pacówkę i poleciała krew i jestem pewna ,że po prostu przebił błonę. Jednak po tamtym wydarzeniu nie mam okresu, spóźnia mi się około 9 dni. Nie będę ukywać ,że się martwię. Nie mogę być w ciąży, nie było żadnego kontaktu. Może dużo wspólngo ma też stres.. Nie mówcie o ginekologu ponieważ, musiałabym iść z mamą i wtedy musiałabym jej powiedzieć o tym co robiłam, a nie chcę żeby wiedziała. Zrozumcie mnie, czekam na odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 10, 2012 W Twoim wieku nieregularne miesiączki to nic szczególnego i mogą się zdarzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietkajestem 0 Napisano Maj 10, 2012 też tak myśle ale coraz bardziej się stresuje. Możliwe ,że mogło się coś ze mną tam wewnątrz stać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Maj 10, 2012 no przecież do macicy ci palcem nie sięgnie. więc co miałby ci tam uszkodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach