Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonight's decision

między nadzieją a rezygnacją, czyli zakochana idiotka

Polecane posty

Gość a jak to jest z tymi
spotkaniami które Ci proponuje i na które coś ci wypada że nie mozęsz isc? Ja jestem facetem i jeżeli by mi odmówiono nie raz nie dwa to bym dał sobie siana :)

Gość tonights decision
skołowana młoda mężatka, znam jego współlokatorów...

nie z przekory. Skoro ktos nie ma czasu bo mu ciagle cos wypada to mnie nie interesuje ktos kto nie ma czasu - proste :)

Gość tonights decision
"Ja jestem facetem i jeżeli by mi odmówiono nie raz nie dwa to bym dał sobie siana " Tak, tylko, że ja proponowałam spotkania w innym terminie...

no to co? Skoro ja proponuję raz, drugi, a Tobie nigdy nie pasuje i sama ustalasz jak Tobie wygodnie to też bym sobie dał siana :) Mówie, nie chodzi tu o pojedyncze przypadki tylko jakąś tendencję. Rozumiesz?

Gość tonights decision
"no to co? Skoro ja proponuję raz, drugi, a Tobie nigdy nie pasuje i sama ustalasz jak Tobie wygodnie to też bym sobie dał siana Mówie, nie chodzi tu o pojedyncze przypadki tylko jakąś tendencję. Rozumiesz?" Rozumiem, ale nie było takiej tendencji. To chyba normalne, że człowiek nie zawsze ma czas. To były właśnie pojedyncze przypadki.

Gość skołowana młoda mężatka
Może boi się zaangażować? Nie mam pojęcia o co mu chodzi, ale na pewno warto iść na tę imprezę i się dobrze bawić z nim i nie tylko. Przy okazji będziesz mogła poobserwować, czy jest zazdrosny:)

Gość tonights decision
skołowana młoda mężatka, już pisałam, on ciągle myśli o byłej...

To moja rada jest taka: nie znajdziesz odpowiedzi tutaj, nie nabijaj sobie do głowy wariantów, scenariuszy przeczytanych tutaj. Konfrontuj wszystko z rzeczywistością, bądź szczera. Jak masz jakąś imprezę na której on będzie to idź na nią, ale wyluzuj, nie pozwól żeby ten stan zakochania owładnął Tobą całkowicie, wiele rzeczy tylko się nam wydaje, trochę zimnej wody nie zaszkodzi. Idź na imprezę i dobrze się baw! Nie nastawiaj się nie wiadomo na co :)

Gość tonights decision
"nie pozwól żeby ten stan zakochania owładnął Tobą całkowicie," Nie pozwalałam sobie na to bardzo długo, ale gdy on napisał, że tęskni i chce się spotkać, to pozwoliłam sobie na totalne zapomnienie, wyobraźnia się rozszalała i poczułam nadzieję, że coś z tego będzie :( a potem zimny prysznic, gdy odmówił spotkania i wycofał się... i teraz boli, oj boli...

mam pomysl pokaz jaka jestes nowoczesna i zaproponuj trojkat z byla, zobaczysz, ze wiecej nie odlozy waszego spotkania

Gość skołowana młoda mężatka
Widać to wrażliwy mężczyzna. Na szczęście receptą na dawną miłość jest nowa:)

Gość tonights decision
"Widać to wrażliwy mężczyzna. Na szczęście receptą na dawną miłość jest nowa" Tak, tylko szkoda, że mnie odrzuca... Teraz sobie myślę, że sama jestem sobie winna, za bardzo pokazałam, że mi zależy. Ale ja nie lubię gierek, udawania...cóż, on pewnie na początku myślał, że coś do mnie poczuje, spodobałam mu się, a potem wyszło na to, że mnie tylko lubi... Tak czy siak, wysyła mi sprzeczne sygnały i to jest najgorsze. Co go spiszę na straty, to on o sobie przypomina i daje mi nadzieję.

Gość luuuiiizzzaaa
tez tak miałam i straciłam wiele czasu teraz tego żałuje,on robi Ci nadzieje bo nie chce stracić "fanki" taki pies ogrodnika. Uwierz że prawdziwa miłość wygląda całkiem inaczej druga osoba równiez Cię kocha i szanuje,a to zwykłe zauroczenie za pół roku przejdzie tylko zerwij z nim totalnie kontakt

Gość tonights decision
"Ale ja nie lubię gierek, udawania. a pisalas niedawno, ze chcesz cos ugrac? to w koncu jak?" Nie lubię, ale widocznie tak trzeba.

Gość tonights decision
Co niby pustota ma tu do rzeczy? Jestem zakochana i zdesperowana. Pewnie będę się z siebie śmiała za jakiś czas, ale teraz jestem ślepa więc daj mi spokój, bo mi nie pomożesz głupimi tekstami.

bo mi nie pomożesz głupimi tekstami alez ja nie mam najmniejszej ochoty ci pomagac, jestem tu wylacznie po to by sie z ciebie smiac :-)

'Tak czy siak, wysyła mi sprzeczne sygnały i to jest najgorsze. Co go spiszę na straty, to on o sobie przypomina i daje mi nadzieję.' Trzyma Cię w rezerwie, bo mu na to pozwalasz. Przestań to robić i tyle.

"Pewnie będę się z siebie śmiała za jakiś czas" no widzisz, stać Cię :) PS. też myślę, że tak będzie, więc uważaj, żebyś się za bardzo nie podłożyła kolesiowi, bo lekcja lekcją, ale żeby cena nie była za nią wygórowana

Gość tonights decision
"alez ja nie mam najmniejszej ochoty ci pomagac, jestem tu wylacznie po to by sie z ciebie smiac " A co Ty myślisz, że tego nie wiem? Przykro mi, że Cię bawi ta sytuacja, bo nie wiem co w tym jest śmiesznego. Cóż, najłatwiej kopać leżącego - tylko - PO CO? Lepiej Ci dzięki temu?