Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko-sprobuj

przyjaciolka probuje odebrac mi chlopaka

Polecane posty

Gość tylko-sprobuj

Moj chlopak miał wczesniej taki zwyczaj zaczepiania znajomych(laskotanie itp) ale od jakiegos czasu zabroniłam mu tego (nie dlatego ze bylam zazdrosna, tylko źle było mi sluchac gdy ktos mowil mi ze on zaczepia inne i ze nie wygladamy na parę). teraz już jest spoko, bo jak jestesmy ze znajomymi to zajmuje sie tylko mną:) tylko ze odkad tak jest, moja przyjaciólka stała sie dziwnie niepocieszona..:D gdy pytalam sie jej co sie stalo, nie chciala nic powiedziec. A wczesniej wszystko sobie mówiłysmy. Więc powodem tego jest moj chlopak..:) więc od ostatniego czasu zaczyna mi robic na zlosc, podniecajac sie wszystkim co on robi, lata za nim jak glupia ale ja oczywiscie mam na nia silniejsze argumenty bo misiaczek jest moj, wystarczy ze zaczniemy sie przytulac przy niej itp:) on oczywiscie wie o wszystkim i wie jak cala sytuacja wyglada, bardzo mnie kocha i niedlugo bedziemy planowali cos wzgledem siebie..:) tylko chce miec ją z glowy, zeby juz przestala odwalac i zeby sie nauczyla sie ze tak sie nie robi swojej "przyjaciolce"... bo czasami mam chec jej wygarnac wszystko przy wszystkich.. co mi radzicie? mam nadzieje ze i ona to przeczyta :):)

Gość tylko-sprobuj
syrenejczyk., dobrze ze u ciebie wszystko na miejscu. nie umiesz doradzac to sie nie odzywaj

Gość gregadieran
najmij gangów i niech jej przeczyszczą komin w lesie

Gość tylko-sprobuj
no jasne :D wielkie dzieki za rady:* ale bedzie miala ze mna przejebane ..

Gość tylko-sprobuj
i tak już ma z resztą, bo jeżdżę po nie j po całości :D bo takich rzeczy się nie robi...! planujemy ślub niedługo... i ni pozwole sobie na takie zachowanie z jej strony...