Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uważajcie na swoje dzieci

Mamy uważajcie co na to co oglądają wasze dzieci

Polecane posty

Gość Mężczyzna neutralny
moze tak i prawda nieraz sie zastanawialam czemu te angielskie piosenki sa takie o dupie marynie, te ich teksty, a tu rzeczywiscie chodzi o to zeby mialy tez sens jak sie je zaspiewa od tylu zaczynam w to wierzyc to napewno prawda, awet niektóre gwiazdy się przyznaja ze czczą szatana, albo dzięki niemu odnoszą sukcesy, np katy perry poza tym, ogladalem kiedys wywiad z corka zalożyciela kościoła satanistycznego i jego przedstawicielem i mowili oni wprost, że robią takie rzeczy o których mowa w tych filmach w linkach. Mówili też, że używają symboliki numerycznej czy jak się to nazywa i że dzięki gwiazdom ludzie nawet nie wiedząc oddaja cześć diabłu.

fajne to jest:D siedze teraz na youtubie i ogladam te niby satanistyczne symbole w teleduskach:D Matko ludzie jacy wy naiwni jestescie, wmawiaja wam homoseksualizm w bajach, satanistyczne symbole w teledyskach (ok, tu mozna cos jeszcze dostrzec), ale juz te teksty, ze kocham szatana bla bla bla to bzdura:D Jakos sluchalam nie raz piosenki Rihanny i nigdy nie pomyslalam o szatanie, cos czuje, ze ci co tak tego tropia to w mysl z zasady "glodnemu chleb na mysl":P

Gość PAn Tomasz
Ale to trzeba mieć nasrane w głowie żeby w takie bzdety wierzyć. To swoich dzieci nie posyłajcie do przedszkola bo przecież nigdy nie wiadomo co opiekunka do dziecka powie "od tyłu". Jedyne rozwiązanie to zamknąć w namiocie tlenowym by bronić przed złym światem :D

belkotu z piosenki dody gdzie chyba (?) chce uprawiac seks z szatanem (? nie wiem czy o to chodzilo autorowi filmiku) nie rozumiem za cholere:D Sa ludzie, ktorzy rozumieja ten belkot? Ja tam nic konkretnego nie slysze:(

Gość TakaSobieMama:)
To swoich dzieci nie posyłajcie do przedszkola bo przecież nigdy nie wiadomo co opiekunka do dziecka powie "od tyłu". :D :D :D :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D UWIELBIAM !!!!

Gość obejrzałam prawie wszystko
bez kilku ostatnich i powiem, że trzeba być głupim żeby myśleć, że to jakieś jaja. Obudźcie się ludzie!

Gość gdzieś w wywiadzie z w
jakimś kolesiem z wytwórni muzycznej słyszałam jak mówił, że nie ma przypadków, że wszytsko jest co do szczegółów przerobione i nie ma szans aby znalazło się tam coś przypadkowo. http://www.youtube.com/watch?v=DK4JOlVf4DM&feature=related

Gość chomoniesapiens
A widzieliście baraka obame jak gadal jakies bzdety bez sensu, a jak sie od tylu odsluchalo jakieś szatańskie modły wychodziły?

Gość chomoniesapiens
Dzięki wielkie! Nie mogłem tego znaleźć.

Gość boję sięęęęę
:( to jest straszne i sądzę że prawdziwe,za dużo byłoby przypadków

Gość efeff
Mam fatalny dzień. Jakiś diabeł ukradł mojemu dziecku dużą wywrotkę z osiedlowej piaskownicy (pierwszy raz wzięliśmy ją na dwór i ktoś sobie upatrzył), a klepiemy biedę więc dla nas to szczególnie smutne, teściowa przekazała mi złe wiadomości... A tu taki temat. Trochę mnie rozbawił i nieco mi lepiej.

mam pytanie powazne do osob, ktore biora to na serio: co waszym zdaniem ma to na celu? bo przeciez wiele osob slucha tej niby satanistycznej muzyki, wiele dzieciakow w tym ja ogladalo bajki disneya i co? Nie znam nikogo kto zostalby pod ich wplywem gejem, lesbijka, satanista. Jakie wiec niby te ukryte slowa (chociaz 90% z nich to belkot i nic stwierdzic nie mozna) maja znaczenie?

Gość jak wy nie widzicie
tego, majac tyle dowodow to jestescie slepi abo glupii

jako slepa i glupia zapytam sie ciebie switnie widzaca i madra osobo: ok, widzisz to i co z tego? Lubisz sobie to ogladac doszukiwac sie symboli? Bo jesli tak to w porzadku, ale jesli nie to ponowiam co z tego?:D

Gość hermenegilda ...
elinaEwa --> sama zadalam podobe pytania na drugim topiku dotyczacym tego samego tematu : "Zgodze sie ze niektore teledyski to przegiecie i to ostre - krew, smierc, przemoc ... ale moze mi ktos laskawie wytlumaczy (taka tepa jestam i juz ) w jaki sposob symbole moga wplywac na dzieci (i doroslych tez) jesli NIE ZNAJA ICH ZNACZENIA ??? Smam tysiace razy widzialam symbole pokazane w linkach i nie przyszlo mi do glowy zeby polaczyc je z czyms innym nie z "przebraniem, "kostiumem scenicznym" i "image" .... Tepa jestem ? A moze niepoddatna na sugestie i "pranie mozgu" ....? ..." "Za duzo na tym swiecie domoroslych psychologow a za malo MYSLACYCH ludzi. Doszukiwanie sie "drugiego dna" we wszytkim jest teraz bardzo modne.... myslicie ze gdyby nikt nie zadal sobie trudu zeby te "przekazy" analizowac to spece zadawali by sobie trud zeby w ten sposob cokolwiek probowac przemycic ??? Kto NORMALNY oglada bajki w zwolnionym tepie, slucha muzyki "od tylu".... kto NORMALNY szuka w filmach i teledyskach "wzorcow" i sposobu na zycie ??? To tylko ROZRYWKA i nie trzeba kazdego teledysku i filmu rozbierac na czynniki pierwsze zeby je ogladac .... powtarzam : OGLADAC a nie ANALIZOWAC !!! " Logicznej, argumentowanej i satysfakcjonujacej dpowiedzi nie dostalam :P ... ty tez sie raczej nie doczekasz :) Bicie piany i tyle :D ... nasz sport narodowy :P

to ja sie domyslam, ze odpowiedzi na tak proste pytanie nie dostaniemy:D a masz linka do tamtego tematu? Moze maja tam jakies inne smieszne filmiki to bym sobie obejrzala i utwierdzila sie w przekonaniu, ze moze nie tyle jestem slepa co glucha, bo niektorego belkotu od tylu nie rozumialam dopoki nie napisali:D