Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nananana0

praca pomocy prosze o opinie

Polecane posty

Gość nananana0

itam mam dylemat Nie wiem czy odpisać na maila w sprawie pracy. Złożyłam CV i taką dostałam odp. Witam, Na wstępie dziekuję za odpowiedź na moje ogłoszenie. Nazywam sie... i w czerwcu otwieram Nowe Solarium na osiedlu ...... Jest to sieciówka - dlatego wypłata i gratyfikacje w postaci darmowych bonów i solarium - sa stałe. Miesięczna pensja dla dziewczyn, z którymi podpisze umowę wynosi 2100 zł ( do reki ). Praca w systamie zmianowym od 10 do 18 - od 18 do 24 ( w godzinach wieczornych otwarte bedzie głównie małe spa działajace przy solarium ) Wprowadzamy innowacje na włocławski rynek - nasze solarium skierowane jest wyłacznie do osób dorosłych - nasze hostessy i pracownice zobowiązane sa do chodzenia po solarium i spa w stroju kąpielowym, lub seksownej bieliznie ( ma to pokazac atrakcyjnośc naszego miejsca ) Oczywiscie wczesniej dla uzyskania odpowiedneij opalenizny zapewniamy darmowe opalanie w naszym solarium. Nasze miejsce skierowane jest głownie na mężczyzn i pary - rynek niszowy jeśli chodzi o solarium i opalanie jednak wciąż się rozwijający. Oczywiscie nie ma nic "zbereźnego" wstaniu za lada w stroju kąpielowym - wkońcu to solarium - a wystrój będzie utrzymany w stylu plazy. Od naszych kandydatek oczekujemy skonczonego 17 roku życia, miłej aparycji i otwartości do ludzi. Dziekuję za zamieszczenie fotografi - bardzo mi sie podoba - nie ukrywam ze atrakcyjnośc fizyczna podnosi szanse na prace. Jestem zainteresowana współpraca z Panią, prosze jedynie o kilka zdjeć ( jeśli to możliwe ) w stroju kąpielowym by widać byłocała sylwetke. Jeśli ma Pani jakieś Pytania prosze śmiało pisać. Czy to mozliwe iż to poważna oferta czy nie? Są u was w miescie takie miejsca??? U nas strasznie trudno o pracę a zarobki kuszące...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować