Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhygtfrdew345rt67

mam pytanie do starszych kobiet (po 30 stce)

Polecane posty

Gość juhygtfrdew345rt67

jak reagujecie kiedy jesteście gdzieś ze swoim partnerem a obok was jest piękna młoda i zgrabna dziewczyna, która oczywiści mu się podoba o wiele bardziej niż wy ale albo nie da tego po sobie poznać albo będe się w nią wgapiał jak debil. Tylko mi nie piszcie że facet nie widzi innych poza wami i dla niego jesteśćie najpiękniejsze bo was zabije śmiechem...

Gość Ja tam jestem brzydka, ale
widocznie moj sie dobrze kryje :)

nie mam takich dylematow, bo czuje sie pewna siebie a jak facet chce sobie robic skoki w bok czy odchodzic to droga wolna :)

A to tez. :)

Gość jdiwoqedqwdwqed
mam 23 lata ,ale powiem tylko ,ze głupia prowokacja :D uważam ,ze niektore kobiety po 30stce wygladaja lepiej niz w czasach kiedy mialy 20-pare lat np Małgorzata Socha , Katarzyna Glinka , Marta Żmuda - Trzebiatowska to dowody

Gość juhygtfrdew345rt67
o jezu ale mi nie chodzi o to że jak facet się zachwyci jakąs śliczną dziewczyną to od razu ma odchodzić, chodzi mi o zwykłe zapatrzenie się na jakąś piękną kobietę, wczoraj widziałam tak śliczną dziewczynę że sama nie mogłam przestać się patrzyć a mój facet prawie wjechał w chodnik jak ją zobaczył... i w tym momencie wiedziala że jestem od niej gorsza brzydsza a jemu o wiele bardziej podoba się ta dziewczyna na ulicy no i takie sytuacje mnie dobijają :o

Gość juhygtfrdew345rt67
jak miałam 20 lat to faceci na uliocy mnie zaczepiali i prosili o randkę, to ja idąć ulicą zachwycałam facetów a teraz mam 30 lat i wyglądam okropnie, jestem szczupła ale moja twarz to jakaś masakra :o rysy twarzy mi się zmieniły i wyglądam paskudnie !!! Może gdybym zawsze była brzydka to bym na to inaczej patrzyła ale teraz to płakać mi się chce :o

ale od nie tez bedzie ktos ladniejszy. ciesz sie kobieto z tego co masz a nie rozpaczaj bo czegos nie masz. poza tym ona kiedys sie zestarzeje i byc moze bedzie wygladala 100 razy gorzej od ciebie.

Gość jdiwoqedqwdwqed
poza tym ja te czasem idac ulica popatrze na jakiegos faceta i pomysle ,ze fajne ciacho ,ale to nie znaczy ,ze od razu chce sie z nim przespac wiadomo ,ze chocbysmy byli najpiekniejsi to zawsze beda inne piekne osoby tez , ale jak ludzie sie kochaja to sie nie zdradzaja mimo ,ze kogos tam uznaja za ładnego czy ładna a kazdy sie kiedys zestarzeje . te co maja teraz 30 lat 10 lat temu miały 20 ,a te co maja 20 kiedys beda mialy te 30

Gość Nutella :)
a Tobie nie zdarzyła się sytuacja że jakiś koleś na ulicy podabał Ci się bardziej niż Twój?

Gość jdiwoqedqwdwqed
grunt to o siebie dbac . znam kobiete po 40 stce co wyglada na 25 po prostu choc to rzadko sie zdarza to jednak nie ma rzeczy niemożliwych

o rany no jasne, że będą pojawiać się młodsze, piękniejsze ale tak samo pojawiają się piękniejsi, przystojniejsi niż nasi mężowie/faceci i co? pogapię się, pozachwycam ale kocham nadal swojego męża i dla żadnego pięknisia bym go nie zostawiła

Gość juhygtfrdew345rt67
Nutella :) no czasami się zdarzy ale bardzo rzadko ale jak juz spotkam takiego który mi się bardziej spodoba to myślę o nim tak że można to podciągnąć pod zdradę ... więc można sobie wyobrazić co myśli facet jak widzi przepiękną dziewczynę. Ja nie uważam się za jakaś starą bo znam wiele 30 letnich dziewczyn które wyglądają super ale chodzi mi dokładnie o mnie, bo potwornie się zmieniłam, kiedyś byłam atrakcyjna a dziś nie poznaje siebie w lustrze...

zdystansuj sie do siebie i swojego wygladu. ja tam dobrze wygladam tylko jak mam gdzies isc, inaczej to mi nie zalezy, mam cele w zyciu ktorymi nie sa np. wygranie konkursu pieknosci.

Gość jdiwoqedqwdwqed
ja z moim facetem nawet czasem rozmawiam ,ze tak jest ładna ,a ta nie . i jak rozmawiamy ,ze jakas jest ładna to wcale nie jestem zazdrosna bo przeciez sa miliony łądnych kobiet

Gość jdiwoqedqwdwqed
a co sie w Tobie dokładnie zmieniło co Ci sie nie podoba?

Gość Nutella :)
nie zadręczaj się takimi myślami, że Cię zdradzi. mam znajomego super przystojniak a żonę ma niby zadbaną ale nieatrakcyjną. ja jestemmłodsza i dużo atrakcyjniejsza od niej i wiem że mu się podobam a mimo to jej ze mną nie zdradza

Gość juhygtfrdew345rt67
nieśka z yt czy ta druga według mnie w ogóle nie są jakieś ładne, ot zwykłe dziewczyny tylko zadbane, ja mówię o urodzie która powala na kolana, tak jak ta dziewczyna którą wczoraj widziałam, była boska po prostu ech... nie ważne. Przecież wiem że 30 letnie dziewczyny nie mają zmarszczek i nie wiadomo czego, wiem że wyglądają młodo, ja nie wyglądam jak 40 latka bo większośc mi daje 25 lat ale chodzi mi o to że moje rysy twarzy się pozmieniały, dawniej wyglądałam dziewczęco, a teraz jak facet :O szczęka mi się powiększyła oczy zmniejszyły i naprawdę jak widze swoje stare zdjęcia to siebie nie poznaje.

Moj facet sie oglada. Ale widze w jego wzroku ciekawosc, nie zachwyt. Oglada sie takze za brzydkimi, facetami, ludzmi zabawnie ubranymi i nigdy nie dal mi do zrozumienia, ze jestem brzydsza, gorsza itd

Gość juhygtfrdew345rt67
Plenerowa Żona ja nie chce powalać na kolana ja chce byc po prostu ładna a nawet ładna według siebie nie jestem a z wiekiem będzie przecież gorzej, czas jest okrutny dla kobiet ...

Gość ale co tak bardzo
to az ciekawa jestem jak wygladalas a jak wygladasz teraz :) wrzucilabys na chwile fotki ? albo przesłała na maila? czy nie ma szans?:P

no to zrob makijaz, wlosy, to sie wszystko daje zatuszowac :) na pewno jestes ladna skoro bylas ladna jako 20-latka to teraz tez jestes ladna tylko ze odrobinke (odrobinke bo co to jest 10 lat!) starsza.

Gość juhygtfrdew345rt67
nie, nie wyślę ale po prostu byłam bardziej dziewczęca urodę miałam delikatną i kobiecą a teraz jak babochłop z twarzy, gęba kwadratowa blee, nie wiem już zaczęłam się zastanawiać nad jakąś operację :o

oj ale my to wszystkie mamy, kazdy z nas sie starzeje po prostu naucz sie akceptowac zmiany i wez sobie znajdz jakis cel w zyciu niz wlasna uroda.