Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhygtfrdew345rt67

mam pytanie do starszych kobiet (po 30 stce)

Polecane posty

Gość juhygtfrdew345rt67
Plenerowa Żona ale ja jestem zawsze wymalowana i włosy zawsze mam zrobione, wczoraj postanowilam pierwszy raz wyjść bez makijażu na zakupy i nie mogłam się nadziwić swojej brzydocie w lustrze, a mój facet jak mierzyłam ciuchy mówił że we wszystkim mi brzydko :o ja mu powiedziałam że mi we wszystkim brzydko bo jestem brzydka a ten nawet nie zaprzeczył.

Gość juhygtfrdew345rt67
ale ja mam inne cele w zyciu po prostu uroda też jest dla mnie istotną sprawą.

Gość hiena,699
ty żona a dlaczego facet nie może powiedzieć że ci w czyms brzydko ??? to ma ci słodzić mimo że wyglądasz beznadziejnie ? :D:D baby są zabawne :D

bo jak facet mowi ze we wszystkim brzydko to chyba cos nie tak. moj mi powie ze mi brzydko w tym a tamtym a w czym innym ladnie.

Gość juhygtfrdew345rt67
ale co tak bardzo, jak miałam 20 lat a wszyscy mówili korzystaj z życia póki jesteś młoda i ładna to sobie myślałam ale pieprzą głupoty przecież się nie postarzeje w 10 lat i nic się za bardzo nie zmienia a tu się okazuje że się zmieniło że twarz i ciało to już nie to co kiedyś, jak widzę młode śliczne dziewczyny na ulicy z jedrnym ciałem to mnie zazdrość zżera, trudno tak mam i chyba z wiekiem będzie gorzej :o przeraża mnie to troche.

Gość dalliiaaaacja
mozesz mnie wyśmiać ale mój się nie ogląda za innymi,a jakby to robił to juz nie byłabym z nim.Poza tym dla mnie on tez jest najpiekniejszy i nie wymieniłabym go nawet na Brada Pitta

Gość juhygtfrdew345rt67
dalliiaaaacja czyli uważasz że jemu nie spodoba się żadna inna poza tobą ?? że nigdy choćby na ulicy nie spotka takiej ślicznej dziewczyny za którą mu głowa się odwróci i pomarzy choć przez chwilą jakby było fajnie mieć taką laskę ???

Gość ale co tak bardzo
gdzie tu w ogole logika kobiety zyją 80 lat a po 30 sa juz stare:O wiec tylko przez 15 lat maja urode :/ co robic z reszta zycia ? chujowe to zycie w ogole na takich zasadach ..

Gość hiena,699
ale co tak bardzo baby mają rodzić dzieci i sie nimi zajmować a nie urodą się podniecac bo uroda u was szybko przemija !!!

Gość ale co tak bardzo
załamać sie można :(

haha a u facetow to nie przemija.. wiecznie sa atrakcyjni,, taaaa.. jasne :) moja facet ma 35 lat i tez najfajniejszy byl jak mial 25. tyle ze za nic w swiecie nie zwiazalabym sie z nim wtedy bo byl po prosu nieodpowiedzialnym gowniarzem.