Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aknyratak

ja, moja "dziewczyna" i moj brat!!!

Polecane posty

Gość aknyratak

mam 21 lat i poznalem pewna 2 lata mlodsza dziewczyne. pogadalem z nia i dostalem jej nr tel. pisalem troche i dostalem rowniez gg. po czym okazalo sie ze moj brat niedawno poznal ja na czacie i pisal z nia tam i na gg;/ i to bardzo dobrze szla im rozmowa a ona byla nim zafascynowana i chciala sie spotkac;/ i co teraz? mowic jej? to chyba koniec? nie mozemy sie juz znac? bo to raczej teraz przypal moze z tego byc

Gość mała miii1415
ile ma brat lat ? na pewno pisał własnie z ta dziewczyna ? skąd o tym wiesz ? widziałes tą rozmowe ?

Gość aknyratak
brat rok mlodszy. i napewno z nia. widzialem rozmowe

Drogi autorze, to zalezy co ja łaczyło z bratem. Jesli tylko pisali kolezeńsko nei widze przeszkód bys kontynuował znajomośc. Moja przyjaciółka własnie bierze ślub z facetem, którego poznała, bo przyjechał do jej siostry.

Gość aknyratak
hmm z tego co widzialem w rozmowie to byla nim zauroczona bardzo jej sie podobalo to jaki on jest. mowila ze jest wyjatkowy ze az niemozliwe ze prawdziwy. ze chce sie z nim spotykac i przytulac. tylko ze ma matury teraz i narazie nie ma czasu tylko dopiero jak sie skoncza. a on nie chcial tyle czekac i przestal z nia pisac. a ona nie wiem moze nadal chce? nie wiem.

Gość aknyratak
no i odpisala mi ze to niby nie ona tylko jej 12letnia siostra sie pod nia podszywala. jakos nie chce mi sie w to wierzyc;/ za duzo bylo wspolnych czynnikow miedzy "obiema osobami". pewnie sie wystraszyla i wymyslila te historei jak myslicie? i co powinienem teraz zrobic?

Gość zxczxcz
pogadaj z bratem......

Gość zxczxcz
ps. ta laska pewnie jest brzydka i pojebana w realu, wiec nadziei sobie wielkich nie robcie z bratem.

Gość aknyratak
z bratem gadalem i on znia juz nie pisze i wgl malo ja pamieta. a ona jest w realu ladna;p