Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orangewomen11111

pomózcie

Polecane posty

Gość orangewomen11111

Witamm, 16 czerwca wychodze za mąz.. u mnie jest taka tradycja, ze na weselu Młodzi dziekuja rodzicom za pomoc w organizacji wesela i daja im prezenty.. Poradzcie mi co mozna podarowc rodzicom? kwiaty nie wchodza w rachubę ... chcielismy z narzeczonym dac Im nasze zdjecie slubne.. ale nie zdołamy ich zrobic i wywołac przed weselem... pomózcieee...

Gość orangewomen11111
up up..

Gość szz
a dlaczego nie kwiaty? ja spotkałam się z wielkimi koszami upominkowymi ( w nich są słodycze i jakis dobry alkohol) a do tego piękne bukiety

Gość alicja z krainy czarów 151515
my dajemy rodzicom zaproszenia do restauracji (wcześniej opłacone) pójda po weselu na kolacje i sie odstresują po weselu, zastanawiałam się jescze nad koszem slodyczy albo alkoholem, dawanie zdjęć w ramach prezentu jest dla mnei troche bez sensu bo i tak dostaną po weselu zdjęcia :)

Gość szz
a moze właśnie iśc tym tropem i zarezerwować rodzicom (w pasującym im terminie) weekend w spa albo jakims hotelu wypoczynkowym?

Gość orangewomen11111
tez myslałam nad koszem łakoci i jakis alkohol.. kwiaty sa juz oklepane.. a o zdjeciach myslałam bo mojej mamie bardzo ten pomysł sie podobał.. tylko ze w mojej miejscowosci nie ma zadych miejsc gdzie mogli by odpoczac.. sama nie wiem :( a do spa to musieliby jechac jakies 50km..

Wydaje mi się, że koszt ze słodyczami lub alkoholem i kwiaty to super pomysł. A co sądzicie o kryształach czy wazonach z grawerem?

Gość orangewomen11111
i raczej tak zrobimy..

Gość Michalina Drut-Wachadło
tacie kup sztuczną vagine, mamie gromnice