Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alena56

5kg Czy wy też się tak objadacie jak ja? To jest nienormalne . Pomóżcie ;((

Polecane posty

W ciągu dwóch dni, tak wyglada mój jadłospis Waga: 68.8kg Po śniadaniu wczorajszym przejedzeniu i dzisiejszym śniadaniu , które składało się z: kromka ciemnego chleba z 2 plastrami żółtego sera+ ketchup. płatki owsiane, około salaterki pełnej+ 1,5szklanki mleka 0.5% i łyżka słodziku. Ok połowę opakowania płatków "Twój błonnik" (ok200g) + 1.5 mleka 0.5% + słodzik. jabłko (małe) ser w kostce, wielkość tak ok 3 pudełek z zapałek 3 kromki małe chleba+ gruby plaster sera na całe kromki (2 pudełka) dużo słodzonej, owocowej herbaty. dwie parówki do tego 4 duże kromki chleba 3 naleśniki i pół słoiczka dżemu truskawkowego 4 kromki małe z duża ilością sera (2 pudełka zapałek) ketchup pół dużego jogurtu o smaku pieczonego jabłka Waga w dresie nowym i bluzce żółtej (stanik i majtki) ZERO ĆWICZEŃ Waga: 70.1 Następne ważenie dnia Środa 16.05.2012r oraz zdjęcia. Czwartek 10.05.2012r Waga 70.01 Śniadanie- rano nic, zaspałam n uczelnie (wyrobiłam się w jakieś 15min.) Na uczelni nic. Po uczelni przyszłam i zjadłam: Łosoś ok 7 kawałków+ klopsik z przyprawami Szklanka jogurtu o smaku jabłka pieczonego salaterka marchewki słodzonej z groszkiem paczkę chipsów (504kcal) 3 paczki żelków po 80g (341/100g) czekolada milka toffi (545kcal) 5 dużych kromek białego chleba z duża ilością pasztetu z pieczarkami + 3 ogórki konserwowe 6 krakersów garść płatków "Twój błonnik" cukierek kokosowy kostka czekolady gorzkiej Wedel kawałek marchewki 3 jajka + ketchup Co mam zrobić, żeby nie jesć. Jest coś na pochamowanie apetytu? Pomocyy ;(:(

Gość Marzenka 1988
Hej Mi właśnie się nie chce jeść w te upały :) I jem dosyć mało, np. śniadanie 3 kanapki z serkiem i pomidorem, obiad parę pierogów, potem jakiś batonik , na wieczór z 3 kanapeczki i do tego pije duuuuużo wody i herbaty, no i Coca - Coli też ;) I więcej na dworze teraz jestem, a to też ma na pewno jakiś wpływ, że się ruszam na świeżym powietrzu. I tak oto spada mi waga::) 19.03 - 59.9 29.03 - 57.5 13.04 - 56.4 29.04 - 55.8 10.04 - 54.9 :)

Gość Marzenka 1988
Autorko myślę, że robisz ten błąd, że rano jesz mało, zamiast się właśnie najeść na cały dzień, a na wieczór jesz. Bo w sumie nie jesz dużo, ale jak jesz na noc to Ci się to w tłuszcz zamienia, bo nei ma tego jak spalić organizm. Jedz z rana porządne śniadanie, obiad też, a na kolacje malutko zjedz i ruszaj się więcej.

Gość *liliann
"Co mam zrobić, żeby nie jesć. Jest coś na pochamowanie apetytu? " Jedz regularnie a nie będziesz miała napadów głodu. Za dużo cukru jesz, mało wartościowego jedzenia. Wiosna jest, jedz warzywa :) Na uczelnie zabieraj sałatki.

jesz pierdoły i po prostu Twój organizm mimo ilości - jest nadal głodny zamiast tylu słodyczy zjedz np. rano drożdżówkę a do słodkiej kawy dwa-trzy cukierki a poza tym zjedz jakąś zupę jak jesz parówki - to zamiast chleba do nich - zjedz dwa pomidory, kawałek ogórka, jakąś sałatę zamiast paczki chipsów - zjedz coś innego słonego, np. kawałek ryby wędzonej plus jajko i znowu jakieś warzywa, sałaty wg mnie cała czekolada, batony, chipsy itd - to niszczenie sobie zdrowia wszystko jest ok - ale w umiarze

Dziękuję bardzo, a w ogole jest coś takiego na pohamowanie apetytu?

Gość Marzenka 1988
hmm no są jakieś tabletki ponoć różne ... ale ja nie potwierdzę , bo nigdy nie brałam takich, ale wiem, że jak się je jajka to ma się uczucie sytości na długo i dobrze je jeść, bo mają dużo białka.

Kurcze, chodiz mi o to że chce zrzucic jak najszybciej i ważyć 57kg. Ja wiem, że częsc mojej wagi to to jedzenie, jakies 2 kg, zalezy mi naprawde:( wiem ze to głupie myślenie,a le przez to ze uutyłam nie mam ochoty na nic, najchetniej rzuciłabym studia, nie mam ochoty spotykać sie ze znajomymi, siedzę cały czas w domu i kłóce sie. Jem i kóoce sie. JEsteś w stanie mi pomóc?