Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtek37wojtek

forumową dziewczyną zainteresowany ;-)

Polecane posty

Gość popękany dzbanek x
Marta, dlaczego tak negatywnie odebrałaś tę wypowiedź ? Ja myślę, że chciał nam dać do zrozumienia, że jesteśmy bardzo ... np. elokwentne :D

zainteresowane chyba bardziej sobą ;-) co Wy z tą szansą ciągle. poznaję Was tutaj a ciągle ktoś ma pretensje że są fajne dziewczyny tylko ja szansy nie daję jak stwierdzenie że ktoś jest jaki jest może obrażać? piszę co widzę i co interpretuję i tyle tak czy siak...obrażać nie chciałem ;-)

Niby tak :) ciekawe czy jestes tu taki nowy czy tylko Wojtek jest nowym wcieleniem :p

Piękna pogoda dziś , idę sie troche poopalać;-) Wojtek , czasami od nadmiaru też może sie w głowie zakęcić.

jest pytanie jest odpowiedż - zdecydowanie nowy tu jestem. Od wczoraj znaczy się ;-) Nie wiem czy to dalej łapie się na nowego

Gość marta37
popękany dzbanek x a taka pierwsza moja refleksja byla i tak napisalam. Pewnie sie pospieszylam. Ale Wojtek, gdzie Twoje poczucie humoru?

Gość peppe
Wojtek jesteś tutaj diplodokiem ;)

Gość popękany dzbanek x
Wojtek nie ma poczucia humoru. On jest bardzo zasadniczym facetem. Ale trzeba mu przyznać, że ma anielską cierpliwość :-)

Widzisz blisko rok temu miałam podobnie jak Ty dziś.....nie mogłam sie zdecydować;-) Tyle kobiet się przewineło tu dziś, potrzebujesz czasu, żeby poznac jest w tym racja. Poznawaj, szukaj masz do tego prawo;-) Powodzenia

Gość marta37
Oj, tak, cirpliwosc ma anielska. Czyli w sumie dobry facet z niego.

dopisuję: diplodok bez humoru zasadniczy - poczytuję jednak na plus.....w sumie tego diplodoka również ;-)

Gość vfmjvki
[zgłoś do usunięcia] marta37 Oj, tak, cirpliwosc ma anielska. Czyli w sumie dobry facet z niego. :D

Gość popękany dzbanek x
Bardzo dobry. Najgorsi są cholerycy :-O

nikt mnie nie zapytał czy naprawdę nie mogę się zdecydować - ale tradycyjnie tutaj jest to oczywiste ;-) czytam Was w miarę możliwości starannie, ale dużo z Was wpasowuje mnie w swoje (czytaj forumowe) kryteria. I chyba do czegoś nie pasuję z tego co widzę - chyba jako komplement to odbieram, żeby znowu nie było ;-)

Gość ruchliwa
to ja jeszcze dołożę, abyś miał swój portret kompletny : a)egocentryk, b)nudziarz. PS Myślę, że jesteś beznadziejny w łóżku

Gość vfmjvki
W sumie to też stawiam na brak umiejętności w łożku u Ciebie.Pewnie preferujesz jedynie po bożemu..............ewentualnie w gadce czujesz się mocny, stąd ten początek u Ceibe na zachętę.:D

Gość marta37
A ja mysle, ze jestes fajnym facetem. Fakt moze troche niefortunnie zaczales ale jakos poszlo, tylko ze w miare rozwoju topiku entuzjazm Ci sie zmniejszyl. Moze troche poszlo nie w ta strone co powinno. A moze sie myle. Nie wiem.

Nie przejmuj sie Wojtek :D wszystkiego sie nauczysz :) ja jak tu przyszłam też byłam dla wszystkich miła i w ogóle :p a teraz bez kija nie podchodź :p

Gość peppe
diplodok - w sensie, że cenny 'okaz' :) nie było w tym nic obraźliwego z mojej strony :)

A ja myślę że jesteś tylko facetem i nic na to nie poradzisz, więc pozostaje Cię zaakceptować takim jaki jesteś ;)

Gość marta37
Ile ludzi tyle opinii. Tak juz jest. Ale nie martw sie. Bedzie ok. Tylko Twoj optymizm musi wrocic.

Oczywiście :D kobiety skreślam juz na wstępie i nie rozmawiam z nimi dłużej niz muszę

Gość peppe
ni e był łatwy.. i pewnie będzie jeszcze trudniej..

Gość marta37
Z kobietami zle, ale bez nas jeszcze gorzej. Czasem jestesmy zlosliwe ale i potrafimy byc slodkie, ze do rany przyloz.