Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtek37wojtek

forumową dziewczyną zainteresowany ;-)

Polecane posty

Gość marta37
Wojtek może podaj kontakt- nadzieja umiera ostatnia wiec jej nie trac.

Chcą go zabrać, wykraść chcą. Podłe! :O

Gość na maxa
borgia a gdzie tam.przepadl w dzungli.tylko zdzich moze go namierzyc :D ten zna tutaj kazda szyszke :D

same sobie castingową atmosferę tworzycie - ja się nie posuwam do tego ;-) rozmawiam praktycznie z każdym o czym tylko chcecie a wychodzi na to jakbym nie chciał....specyficzne to "kobiece" myślenie ;-)

Gość na maxa
a raczej kazdego zoledzia :D borgia wanka a was tu nie widzialam jeszcze,nowe etykietki na sloikach czy nowy towar??? :D

My to nówki sztuki nie śmigane, co nie Borgia? ;) ;)

Klara nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. :O

Gość marta37
Wojtek malo sie odzywa, czyta, mysli, przepuszcza przez sito a temperatura rosnie. I co Ty teraz Wojtus zrobisz jak takie tlumy tutaj?

Gość na maxa
zdzich to elf nie wilk :D

Gość marta37
Ha ha, tylko czy byl w wojsku? Jak to mowia za mundurem panny sznurem to dopiero wtedy tu sie zacznie gotowac.

faktycznie trochę się przyglądam bo mało obyty jestem. konfrontuję moją naiwność (świadomą ;-) z rzeczywistością. nic nie zrobię, bo to nie casting ;-) chciałem poznać i poznaję a w przeciwieństwie do co poniektórych nie wiem co będzie potem - co umrze śmiercią naturalną, co nienaturalną bo jest nienaturalne a co ....nie umrze ;-) Mi o tyle dobrze że sam jestem naturalny - płeć, wiek, stan, chęci itd więc dalej lużno się czuję

Gość na maxa
wojtus to ta sekta chyba cie tak zryla.za duzo freuda w tym wszystkim.

Gość marta37
Malo obyty? W jakim sensie?

apropos freuda to ciekawe że szybko i wspólnie zrobiłyście ze mnie z wojtka wojtusia ....ciekawe mało obyty forumowo - nie wiem kto tu jest kim, nie rozumiem niektórych dialogów, nie wiem co oznacza kolor nicka, nie wiem czasem kto kpi a kto serio mówi - takie tam. Ale to nie narzekanie tylko odpowiedż na pytanie.

Gość marta37
To Ci wyjasnie, czarny to zalogowany, zastrzezony haslem pomaranczowy nie. A tak przy okazji ta ja zawsze jestem serio.

Gość na maxa
a gdzie intuicja? czy mezczyzni nie posiadaja takiego przyjaciela? wojtus kojarzy mi sie bardzo przyjemnie.bardzo.to moja odpowiedz ;)

Gość Wojtek może podaj kontakt
Kończe prace , najbardziej bezowocny dzien w mojej historii na kafe

Gość marta37
Ladne imie to i ladnie sie je zdrabnia. Chociaz osobiscie nie lubie jak ktos moje zdrabnia.

Gość Wojtek może podaj kontakt
Z domku napisze z mojego czarnego nicka, pozdrawiam dziewczyny a i Ciebie Wojtek też choc i tak tego pewnie nie zauważysz.

zawsze jesteś serio? nie brzmi to dobrze ;-) ociera się to o zakonnicę lub starą pannę ;-) .....żartuję, to taka mała uszczypliwość żebyś nie była za bardzo serio ;-) muszę przeprosić na jakiś czas bo mimo że się wciągnąłem w ten świat - trochę jak w sexmisji się czuję ;-) to muszę jednak coś zjeść. Nasyciwszy ciało wrócę tutaj nasycić .....żądze ;-))))) Pozdrawiam Szanowne forumowiczki za cięte, błyskotliwe i inne też wymiany zdań ;-) Niech moc będzie z Wami ........aaa ....Kopernik kobietą jednak nie był ;-) taka jest moja wersja ;-P

Napisz koniecznie. :) Ja jakoś zaplątałam się w swoim bólu głowy. Źle mi. :(

Gość na maxa
wanka powstan! :D no co ty nie daj sie!weekend...niech moc bedzie z toba. wojtek,nastepnym razem zjedz cos,a potem zaczynaj temat na erotycznym :)

Z pełnym brzuchem Wojtek byłby leniwy. I nie amorzył tak zwinnie jak do tej pory. Ladaco jedne z tego Wojtka, co? Tak jest! Oto stoję gotowa do akcji.

Wojtka brak. Wojtusiu z popielnika chodź do nas. ( pewnie zaraz wrzaśnie! że wiem iż jest z popiołu) ( skad on tak wszystko wie? )