Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Happy Feet

Koszmarny brzuch i boczki. Prosze o sugestie.

Polecane posty

Jak wyzej. Mam straszny, ochydny brzuch. Ma ogromny wal tluszczu i obwislej skory. Blizna pionowa po cesarce to mozecie sobie wyobrazic. Mam ohydne boczki. Macie moze jakas wiedze na temat jak sie tego pozbyc i miec ladny plaski brzuszek i nie miec tych oblesnych walow tluszczu? Waze 74kg na 170cm wzrostu. Nie patrze w lustro bo peknie! A ja dostane zawalu. Bylam dzis poplywac, przeplynelam 20 razy basen, wypocilam sie w saunie ale z motywacja kiepsko. W obliczu stresu pochlaniam slodkie. Dzis rano zjadlam 8 cieplych lodow. :o Tragedia. Chce cos z soba zrobic. :(

Gość khftew
nie mam pojecia

Gość albo że urodzi się
Jakbym zjadała rankiem osiem ciepłych lodów to by mi chyba musieli framugi poszerzyć :O

Gość kkockkjjc
dołączam sie do pytania...też mam koszmarne boczki, brzuchol i do tego biceps:(

trzea Cwiczc codzIennie po 20-30 min. po piersze po 20 minutach wydzielaja sie endorfinki i jestemy szczesliwe ( nie siegamy po cieple lody czy ciastka)- najlepsze efekty rano przed posilkiem . brzuszki , skretosklony , wymachy nogami ( lezac na boku - noga do gory - prosta) , cwiczeie cos na styl hula - hop - rewelcja na bioderka i talie. nie biegac bo kolana wam sie popsuja . NO PO PROSTU SYSTEMATYCZNIE I CO DZIENNIE TRZEBA I BEDA EFEKTY I LADNIE SIE CHUDNIE , SKORA NIE WISI BO JEST DOTLENIONA CWICZENIAMI .

Mala kotka, dziekuje bardzo za informacje. Wiesz z wlasnego doswiadczenia czy tak tylko zasugerowalas? 🌼

Gość 8 ciepłych lodów mówi wszystko
Podziwiam, że jesteś w stanie to w ogóle zjeść (ja bym umarła z przesłodzenia). Ale rozumiem Cię, bo też istnieją dla mnie rzeczy, które są jak narkotyk, tyle że innego rodzaju (u mnie raczej potrawy na słono i ostro, makarony z pysznymi sosami, kiełbaski z grilla, pyszne mięska i inne tłustości). Przede wszystkim musisz to odstawić. Oczywiście ćwiczenia (najlepiej może gdyby Ci ktoś ułożył ćwiczenia, może zapisz się na jakieś zajęcia do siłowni, są takie, które ćwiczą np. głównie górne partie ciała itp.). Ale możesz nie osiągnąć i tak wymarzonego efektu, skoro to pokłosie ciąży, czyli obwisła skóra. Moze kiedyś jakaś korekta plastyczna? W dzisiejszych czasach wszystko można zrobić.