Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

dlaczego mamy z kafeterii wola kupowac uzywane ubranka

Polecane posty

ja tam aż tak next nie cenię, wolę name it, morris mouse, mads & mette te ubrania są nie do zdarcia, bluzeczki ze streczem, wygodne, nie odkształcają się a spodni na szerokiej gumie, w których mój mały czuje się najlepiej to ja w żadnym sklepie u nas nie widziałam

u nas się mówi kondon :P w naszej wsi :D miejska cipo

Gość niuniulkai
Pepco pare razy kupiłam ubranka tragedia chociaż co do leginsów się nie zgodze są wytrzymałe ;) Jednakże ja kocham sklep crocodillo śliczne ubrakna dobre gatunkowo a w dodatku te 70% promocje ;)

Gość ElEmka
A ja tam mam kilka z metkami pokupionych na allegro używanych, ale calkiem nieświadomie, bo kiedy byłam jeszcze w ciaży to kupowałam co uznalam za potrzebne, a na tych wszystkich firmach sie nie znałam wogóle. Powiem jeszcze, że ostatnio już w sumie 3 razy bo dzisiaj tez kupiłam dla małej body w Biedronce. Kupilam kiedyś raz, póxniej znowu - okzały się bardzo dobrej jakości, po praniu wyglądały i wyglądają super, nieponaciągane a na metce Made in Germany. Dziś kupiłam 2 trzypaki za 19,99 :D

Gość tak się składa, ze
COCCODRILLO - też lubię, ale jedynie w promocji. Fajnie, że polski sklep ma przyzwoitą jakość (czasem kupuję polskie ubranka dla dzieci innych firm i nie jestem zachwycona...)

Gość COCODRILLO ;)
aż musze sama zabrac głos w tej sprawie również uważam że cocodrillo to super sklep dobry gatunkowo drogi ale za to ma ogromne obniżki. za to zawiodam już się pare razy na tup tup niby drogi a jednak niektóre ubrania nie za dobre gatunkowo

Gość do Rafinki
kondoN TO PEWNIE PĘKŁ TWOJEMU FAGASOWI i takie male przygłupy ci wyszły pierdolona szmato

Gość no widziałąm- to porazka była
rafinka a co ty tak ostatnio obrosłas w piórka? zawsze byłas ok a ostatnio jakas zauwazalna zmaian u ciebie nastapiła

Gość cykada na cykladach
kondon? wtf kondon?

to znaczy co? ja tu w ogóle rzadko bywam, dzisiaj tak siadłam, bo nie mam weny się pakowac i wszystko robię, żeby to odwlec :D a kultura co niektórych to po prostu poraża...

Gość do Rafinki
pakuj sie i spierdalaj gownojadzie

Gość no widziałąm- to porazka była
rafinka- rzadko nierzadko - "znam" cie od około 6ciu lat i zawsze byłas fajna babka a aostatno mozna wnioskowac ,ze cos sie z tobą dzieje nieteges

fajna to ja jestem dalej, wcale się nie zmieniłam :) i dalej mogłabym udzielać dobrych rad, bo z racji wieku, doświadczenia i rozsądku wielu mogłabym pomóc no ale popatrz sama - wiesz, nie chce mi się już... w końcu sama zacznę wchodzić na pomarańczowo jeżeli w ogóle bede miała ochote tu wchodzić to nie ze mną sie dzieje - z kafe się dzieje za dużo tu już sfrustrowanych, zaniedbanych kobiet, bo to widać, niestety

Gość do Rafinki
po tobie najlepiej zniszczona kurwieniem sie dziwko jebana...pewnie te bachory tez z jakiejs wpadki z klientami masz:O

rafinka- mamy inne zdanie na ten temat ale szanuję zdanie każdego ;) ale w jednym się zgadzamy- nie lubimy chamstwa i jak już nieraz pisałam denerwuja mnie ludzie ktrzy maja jakies wonty nie wiadomo o co. sie kondona czepiły głupie istotki...

Gość ;lj;kvhnb
JA NIE LUBIĘ używanych ubrań - ani dla siebie ani dla córki. cZASEM JAK COŚ DOSTANĘ to jest po domu lub na ogród. Kupuję w Smyku, 5-10-15, Cocodrillo, OKE-Y lub Wóciku. Czaem można coś całkiem tanio kupić. Nie podobają mi się targowe rzeczy bo są niegustowne i kiepskie jakościowo. Ale nie potępiam jak ktoś kupuje używane, bo w tym kraju ludzi po prostu nie stać. Lubię jak córka wygląda ładnie ale też zdaje sobie sprawę, że to nie jest najważniejsze ;)

Gość do rafinki
rafinka ignoruj te przygłupie wpisy. Nie karm troli, gdybyś nic mu nie odpisywała pewnie by dał sobie spokój, przecież to jkaiś pustak który nie ma w zyciu nic do robooty a ty reagując nakręcasz go.

Gość o jaaaaaaa
za stara jestem, zeby ktoś po mnie jeździł dlatego od dzisiaj piszę na pomaranczowo hahahahh