Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam byc mamą

jakie wozki polecacie?

Polecane posty

Gość mam byc mamą

witam szukam wozka dla dziecka. Moze ktos im doradzi, pomoze? jezeli mozecie podajcie jakies linki wady i zalety tych wozkow A i chodzi mi zeby byl w przystepnej cenie , anie jakis za 2500 zl

Gość usialala12345
bardzo dobry jest wozek xlander . nowy kosztuje 1300zl ale uzywany w nienagannym stanie mozna kupic od 400 zl:) poecam jest wygodny lekki posiada gondole dla noworodka spacerowke i fotelik suupre wozek!! i w dodatku sliczny!!:)

Gość a taaaaa ,
taaaa uzywane na allegro kosztuja kolo 1000 zl... to ja nie wiem czy to taki interes wygladem szalu nie robia , a te kolka to ja nie wiem czy na nasze polskie drogi... ja kupilam zwykly na allegro za 600 zl full opcje i sluzyl mi 2 lata, az postanowilam zmienic na lekka spacerowke

Gość Andrzej magazyn
U nas świetnie sprawdzają się wózki widłowe 🖐️

Gość a taaaaa ,
to to napewno ;p

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
x-lander ma mała gondole, nie polecam. Poza tym, w spacerówece (nie wiem, czy we wszystkich moelach)- est jakas dziwna wkładka, jak dzieciak podrośie-haczy o nia główką. Poza tym, z tej wkładki na której siostrzenica siedziałą- zwyczajnie zjeżdżała; byka cały czas w dziwnej pozcji półleżącej.Nie polecam. Ja miałam Leviroo, z allegro. Bardzo fajna gondola, duża i przestronna. Wykonanie ok. Wózek 3-funkcyjny.Minusy to kiepska spacerówka( a moze mój model, bo jakos przechylało sie oparcie na jedna strone) , mała torba.Plusy- mozna ja montowac obustronnie. Fotelik był ok. Ofólny minus- jak kupisz przez allegro- masz kłopot z reklamacjami i naprawami. U nas obsługa akurat był aok- za darmo wysłali np zupełnie nowa koła (4 sztuki, mimo ze były przebite 2 opony po rocznym uzytkowaniu); dosłali poprzecierany koszyk na zakupy itp..Spacerowke, jak dziecko miało 11 miesiecy, kupiłam z chicco i jest super (mimo,ze malec ma 2,5 roku, nadal sie przydaje

Gość a taaaaa ,
ta chodniki... ktore sa poniszczone dziury i krzywo polozone , pozapadane a przy domkach jednorodzinnych co z tego ze rozwno niby kostka jak przy kazdym wjezdzie na posesje jest pod skosem i wozki z obrotowymi skretnymi kolami zjezdzaja w strone ulicy,.... wiec chyba najlepsze takie co maja duze kola i sobie radza w takich warunkach

Gość mam byc mamą
no wlasnie te nasze chodniki zaciekawe nie sa, mimo , ze mieszkam w duzym miescie w centralnej polsce

Gość mam byc mamą
nikt sie nie wypowie ?>