Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

sprawa rzycia i śmierci, ratójcie!

Polecane posty

Witajcie, dziś jósz poruszałam ten temat, ale słaby odzef był, oturz chodzi o te cipsy mojej kolerzanki co jej wyrzarłam. Jósz tłumacze. mie nie było ostatnio we pracy, a ona se kópiła cipsy i zjadła trochie, a reszte zostawiła na później. I dziś jej nie było a ja te cipsy znalazłam no i się poczęstowałam jednym (se myśle, dużo ma to nie zauwarzy) i jakoś tak się zagalopowałam, że cało zeżarłam, no prawie cało, bo pare zostało. Co mam robic? Nie otkupie jej, bo to z biedronki, a do biedronki mam daleko1!! Ratójcie!!

Gość zielonooka z sanoka
pisalam ci glupi nie zauwazy madry nic nie powie albo postap z wusyblimowana perfidia wzuj cizmy i kup paczke takich gum jak ci wyzarla i wloz w to pustye opakowanie po cipsach.oko jej zbieleje ladacznicy

hahah dobre, a to paczkie po gum,ach mam to jej podżuce hiehiehie ale dobry pomysł mi dałas, a jo załatwie jutro to jej sie odechce rzucia códzych gum hahaha

ale tu nie chodzi o gómy kądomy tylko o take do żucia.

nie, nie, ja jeszcze dziewico jestem, nie zawstydzaj mie.

dziś pisałam o zasadach sawiur wiwru, więc kolerzanko trochie kóltury. Ić na erotyczny sobie o takich żeczach pogadac.

Gość yrftyr
hahah dobre :D

O chrystósie co za słownictwo i to jest właśnie polska młodzierz! Oczy penkajo od takich wyrazuw. Tu panience by się pżydały zasady sawiur wiwiur.

jA osztżegam, nie toluróje na mojej stronie takich wólgaryzmów, tu się rozmawia pożondnie i o pożondnych sprawach. Pytam jeszcze raz, dostałam rade od zielonookiej, a reszta co by postompiła we mojej sytułacji? zrobić jej take świnstwo tera?

hej damólko mam straszny dylemat porać coś. A kupiłaś mi coś poza toł badziewno torebko z lubutina?

jósz taki mam damólko, to ty nie znasz moejj garderoby? a co zrobieć z tymi cipsami? i co sobie kópiłas?

Oj wydałam tysiaka na dwie rzeczy-ale chorowałam na nie od pewnego czasu:-)ciesze się straaaasznie,bo nikt tego nie ma;-) A co do czipsów to nie mam pojęcia-jak bedzie jadła kolejne włoż jej tam stowkie i pomysli ze wygrała-bo to teraz mozna wygrać:-)

ohhoho co to to nie, kasy ode mie nie dostanie, chyba, że jakie rzułciaki jej podżócę. Trudno, pujde na rzywioł, co ma być to bendzie. najwyrzej zwale na szefa, a on wyglonda na takego łakąmczószka.

Gość Marek10111
Spierdalaj analfabeto

marek sio, jjestem analfabetko.

ojej damólko ladna, w cenie mojej wypłaty. weś dwie ;)

okiej wezme i dla Ciebie:-) Zmykam do ''dzakuzi''-mam od poniedziałku:-)przyjezdzaj do mnie-dam Ci prace duzo lepiej płatną;-) 🖐️