Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona942445

Politologia

Polecane posty

Gość ona942445

Myślę, czy nie iść na takie studia. Co sądzicie o tym kierunku? Jest on przyszłościowy? Wiadomo, nie liczę na to, że zaraz po studiach dostanę pracę za 10 tysięcy miesięcznie, ale myślałam, że będzie to lepszy kierunek niż zapchane pedagogiki i psychologie.

Gość spytaj mastera
siedzi tu ciągle bo jest bezrobotny

Gość dusiogrosz-ka
skonczylam i politologie i prawo. z pracą dramat :)

Gość qqqwqqq
Proszę, to może na początek wymień miejsca, w których szukałabyś pracy po tych studiach. Zaczynaj.

Gość Niebiessskoooka,,
pedagokika i psychologia daja o wiele wieksze perspektywy na prace. politologia to chyba najbardziej denny i najmniej przyszlosciowy kierunek ze wszystkich jakie tylko wymyslono. Brak docelowego zawodu, brak jakichkolwiek umiejetnosci, narzedzi pracy, wyłacznie teoria

Gość nieoNN
Politologia to w obecnej sytacji kierunek nie dający zbyt dobrych rokowań co do pracy.Pedagogika i socjologia to też niepewnosć.Dziennikarstwo,świetny kierunek i możliwości ale też nie jest łatwo .W ogóle z pracą dla ludzi po studiach jest ogólna lipa.Ty sama najlepiej powinnaś wiedzieć co chcesz robić w życiu bo nie gniewaj się już na starcie nie wygląda to dobrze skoro nie masz sprecyzowanych zainteresowań.

Daruj sobie... Jeśli nie dostaniesz się na dzienny, wymarzony i jednocześnie wart zachodu kierunek (o ile taki masz) to już lepiej wybierz go w trybie niestacjonarnym. Dlaczego akurat politologia? Z braku laku? Strata czasu. Po politologii naprawdę jest tragedia, musiałabyś mieć na siebie pomysł niezwiązany z kierunek studiów. No, ale w takim razie jaki byłby sens studiowania go? W ramach zainteresowań? :o Zdecydowanie odradzam.

Gość ferorra
moj kuzyn skonczyl to 3 lata temu, do dzis nie ma pracy

Gość a bron Cię
Od tego kierunku.Ja to skonczyłam i siedze na bezrobociu.