Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi??????

Dlaczego J. Kaczyński tak domaga się pomników i ulic dla brata ?

Polecane posty

Dla mnie nie jest to normalne. Wychodzi to poza żal w rodzinie po stracie bliskiej osoby.

Gość dududududunnnn
a gdzie się domaga? ja nie słyszałem żeby on coś o tym krzyczał, tylko nagonka tvn na to jest ;)

Gość cham777
Lechu nie był zwykłym prezydentem był wybitny a bohaterów trzeba upamiętnić

Gość uytuuyujyugyu
dlatego, ze byl prezydnetem naszym i zginal tragicznie, BOzee:o

Gość niecham444
jedni oceniają że był wybitny inni ze przeciętny jeszcze inni że kiepski, ale to nie brat powinien się tych pomników domagać bo to takie trochę małostkowe

Gość cham777
debile :-O Lechu dawał nam Polaszkom pozycję w europie a dzięki donaldiniowi na kolanach teraz klęczymy do tego uratował gruzje

Ale nie chodzi o ocenę jego prezydentury. Chodzi o to dlaczego to członek rodziny chce pomników i ulic. Dla mnie to jakieś dziwne i wyrachowane

Gość a na czym polega uratowanie
Gruzji przez Lecha Kaczyńskiego?

Gość cham777
ty nie hrabiom tylko plebsem jesteś do tego mało inteligentny masz 10 lat czy co bliżej putinowi do józefa stalina niż jarkowi

Gość cham777
"a na czym polega uratowanie" kuźwa dowiesz się jak skończysz 7lat i pójdziesz do szkoły

Gość cham777
jesteście żałośni :-O

Gość pomników domaga
sie społeczeństwo a nie rodzina a Kaczyński wręcz tych pomników żąda

Gość cham777
:D dam ci radę nie chodź na wagary to może się w końcu czegoś w szkole nauczysz

Gość pomników domaga
chodzi o to że jak już to pomników powinno domagać się społeczeństwo a nie rodzina

Gość nic z tego nie będzie
Podajcie jakikolwiek link, jakąkolwiek informację, że Jarosław Kaczyński domaga się pomnika. Nie podacie, bo nie ma. To propaganda PO przeciwko PiS. Takie pisanie na zlecenie, POwcy, staje się coraz nudniejsze i coraz żałośniejsze. Idźcie sobie na inne portale, a ten normalny zostawcie w spokoju, tu poklasku nie dostaniecie dla płatnych postów zdrajców Polski!!!!

Gość nic z tego nie będzie
I oczywiście cisza, zero linków. Widzicie jak zwinęli ogony!!! Oj doczekacie się kiedyś kary zdrajcy!!!

Gość np tutaj............
Jak tłumaczył to najlepsze miejsce na pomnik dla Lecha Kaczyńskiego. - Muzeum Powstania Warszawskiego jest w jakiejś mierze symbolem bardzo poważnej części polityki mojego brata. Bo polityka historyczna, odbudowa świadomości historycznej, patriotycznej, to był ogromnie istotny kierunek działań śp. prezydenta - przypomniał prezes PiS. Według Kaczyńskiego pobliską ul. Towarową "bez wielkich strat można by nazwać imieniem Lecha Kaczyńskiego", a pomnik wszystkich ofiar powinien stanąć na Krakowskim Przedmieściu. - Mam Galeria Pomnik Światła 96 świateł przed Pałacem Prezydenckim nadzieję, że przyjdzie taki dzień, że opory konserwatora zabytków zostaną przełamane - powiedział.

Jarosław Kaczyński opowiedział się za tym, aby pomnik jego tragicznie zmarłego brata powstał przed Muzeum Powstania Warszawskiego. Chciałby także, żeby ulicę przy której stoi Muzeum (ul. Towarowa) nazwać imieniem Lecha Kaczyńskiego. - Jestem przekonany, że powstanie pomnik, i pomnik ofiar, i pomnik mojego brata, ale, miejmy nadzieję, to już będą inne czasy - powiedział prezes PiS w wywiadzie dla wPolityce.pl.

- W moim przekonaniu na Krakowskim Przedmieściu, albo przy Kościele Karmelitów powinien powstać pomnik 96 ofiar katastrofy - powiedział w wywiadzie dla PAP Jarosław Kaczyński. Zaznaczył, że interesujący jest projekt pomnika świetlnego. - 96 słupów światła. W moim przekonaniu taki pomysł należy rozważyć. (...) Bardzo bym też chciał, aby w Warszawie powstał pomnik brata. Ale on nie musi być na Krakowskim Przedmieściu - zaznaczył Kaczyński.

J. Kaczyński: powstanie pomnik mojego brata, ale, miejmy nadzieję, to już będą inne czasy

Gość ale zabawny temat
Lechu dawał nam Polaszkom pozycję w europie a dzięki donaldiniowi na kolanach teraz klęczymy do tego uratował gruzje - ja bym jeszcze dodal ze pokonal spartan, podbil cala azje,stworzyl demokracje i otrzymal nagrode nobla tylko tvn,onet i wyborcza o tym nie informuja i nikt nie wie.

Gość jaja jak, berety
Lech Kaczyński anioł stróż Gruzji http://www.youtube.com/watch?v=T0aVGwGeL7E Bo my się uzupełniamy" - Maria i Lech Kaczyńscy http://www.youtube.com/watch?v=I5DevP83KQU&feature=related Gruzińska pieśń dedykowana pamięci Lecha Kaczyńskiego http://www.youtube.com/watch?v=0C-9cozcIcU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=R3ruhshxBss&feature=related Maria Kaczyńska-Promyk nadziei. http://www.youtube.com/watch?v=xumnpEnxcoE&feature=related

Gość jaja jak, berety
Prezydent Kaczyński podkreślał, że Gruzja padła ofiarą rosyjskiej agresji, która w historii nie jest niczym nowym. - Można powiedzieć, że państwo rosyjskie po raz kolejny pokazało swoją prawdziwą twarz. To smutne, ale prawdziwe. Jestem głęboko przekonany, że obecne zawieszenie działań skończy się pokojem. Będziemy działać w tym kierunku - powiedział Kaczyński.

Gość kurczak pieczony
Póki na Wawelu Lech, Polskę będzie dręczył pech! Będą burze, będą deszcze. Tak ja mówię. Tak ja wieszczę. ... rozwiń całość Będą wiatry, nawałnice, Huragany, gradobicie. Będzie powódź gdzieś na wschodzie, Podtopienia na zachodzie. Będą trąby, upał będzie, Słońce ziemię spali wszędzie. Wiatr połamie słupy, drzewa, Żaden ptaszek nie zaśpiewa. Wulkan jakiś się pojawi, Dzień słoneczny dymem zdławi. Zaś zwierzyna zginie w lesie I przez kraj się jęk poniesie. Zginą owce, krowy, woły, Wszystkie spalą się stodoły. Nic już ziemia nie urodzi I potomków nikt nie spłodzi. Ze 40 będzie zimą, Latem nie dasz rady z klimą. Ziemia się zatrzęsie też. Nie ma czasu. Więc się spiesz! Tak to będzie. Jasno widzę. Mówić o tym się nie wstydzę. Dalej, bracia, spieszmy się, Bo inaczej będzie źle! Chwytaj dłuta, chwytaj młoty! Bierz się zaraz do roboty! By zatrzymać kataklizmy, Ciut się poświęć dla Ojczyzny! zwiń