Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apetitoo

co robie zle, a moze potrzeba wiecej czasu. prosze o podpowiedziec

Polecane posty

Gość hummel
3 posiłki dziennie to za rzadko, spróbuj jeść 5 co najmniej, a jak dasz radę czasowo to nawet 6-7. Chodzi o to by zmniejszając kaloryczność posiłków, ale jedząc często oszukiwać organizm, żeby nie czuł się głodny oraz przyśpieszać pracę jelit. Do tego zastosuj trening i może jakiś spalacz tłuszczu, np. thermo speed exterem http://www.kupuje.to/platform.php/aukcja/47927 a szybciej zobaczysz efekty i będziesz czuła się lepiej, bo raz - będziesz najedzona, dwa - będziesz tracić wagę w zdrowy sposób

Gość apetitoo
dzieki, ale chemia odpada. moze zwieksze ilosc posilkow, a zmniejsze rozmiar....

Gość apetitoo
i po weekendzie, było piwko i jedzonko. no coz, wracamy do odchudzania, jestem zdania , ze jeden dzien w tygodniu mozna sobie pozwolic na cos wiecej:)

Gość apetitoo
pomierzyłamtydzien w poniedzialek za tydzien znowu zmierze moje obwody. i zapisuje wszystko co jem . zobaczymy co mi z tego wyjdzie. jestem dobrej mysli:)

Gość apetitto
dzisaj mam juz wage. Waze 71kg, a miałam nadzieje ze bedzie 6 z przodu.... i tak lepiej niz myslałam, myslałam ze bedzie jakies 73 moze na wet 75kg.