Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PauullA

Ciaza? :)

Polecane posty

Gość PauullA

Witam, otoz wspolzylam z facetem w dni plodne teraz jestem tydzien po owulacji i dostalam takie krwawienie ale trwalo tylko jeden dzien wiec to @ raczej nie moze byc , teraz czuje ze mnie boli lekko lewy jajnik czy to moze bez ta implantacja? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Gość PauullA
Dodam jeszcze ze chodze do toalety co 20 min :P

Gość ehhfsda
zrób bete z krwi, i sie dowiesz... , a jak nie to czekaj do testu.

Gość berkkkkka
To moze byc ciaza, ale to chodzenie do toalety na tym etapie nie ma z ciaza nic wspolnego. Uwierz mi. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrob test. Najlepeij w dzien, kiedy masz dostac miesiaczke.

Gość u la la la la la
Raczej coś z pecherzem i stąd krwawienie.

Gość ehhfsda
... ale wy kobiety jesteście głupiutkie... zamiast isc do lekarza, od razu jeśli dzieje sie coś niepokojącego ... to czekacie, a potem są jakieś powikłania.

Gość Verdis
uważaj bo nawet nie wiesz czy jestes a juz do łazienki chodzisz co 20 min lepiej zobacz czy nie masz cos z pecherzem, takie objawy to sie nie pojawiaja tydzien po zapłodnieniu bez przesady

Mam podobny problem. @ spóźnia się już dwa dni, na nic nie mam ochoty, ciągle bym tylko spała. do toalety też chodze często co jakieś dwie godziny. czy to może być ciąża, niewiem czy na test nie jest za wczesnie

Gość Verdis
na test jest najwyzsza pora

Gość hihihiddddsew
a na jakiej podstawie stwierdzasz ze współzyłas w dni płodne a teraz to juz jestes tydzien po owulacji? moim zdaniem dopiero teraz masz owulację. bo takie krwawienie to najczęściej jest w środku cyklu okołoowulacyjne a implantacyjne to rzadkość. Radzę nie przestawać w staraniach.