Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weirdlifenowadays

PROBLEM Z DZIEWCZYNĄ

Polecane posty

Gość weirdlifenowadays

kochalem sie w jednej lasce przez ostatnie 8 miesiecy i ona we mnie, 2 miechy temu sie wszystko rozwalilo ma teraz chlopaka (ktory byl jej kolega) potem gdy rozmawialismy w czasie klotni ktora powstala ok 2 miechy temu, to powiedziala mi ze do mnie nic nie czuje juz, nie kocha mnie, niechce mnie znac, niechce zebym do niej pisal ani patrzyl sie na nia w szkole powiedzialem jej ze no dobrze i zeby szla do tych swoich kolegow i skoro tak chce to niech tak bd, a ona na to ze pojdzie i ze sa oni ZNACZNIE lepsi ode mnie. A teraz w szkole ja juz na nia nie zerkam ale czasem uda mi sie zauwazyc ze dalej sie na mnie patrzy, proboje obetrzec sie o mnie przechodzac, zwraca swoja uwage na mnie np.. stajac mi na bucie albo cos takiego, i teraz niewiem co mam o tym myslec, mozecie mi jakos poradzic co powinienem zrobic w tej sytuacji?

Szkoda nerwów. Byc może ciągle ma coś do Ciebie i żałuje. Ale raz się tak zachowała to co szkodzi an drodze i drugi?

Gość weirdlifenowadays
sam niewiem co mam o tym myslec to jest takie dziwne postepowanie ze glowa mala... jak mozna raz mowic wypierdalaj a raz kocham cie.. chyba musi byc jakis permanentny okres -.- i nieda sie nie myslec o tym skoro dalej cos do niej czuje tylko wiem ze to niema prawa wypalic.. aha zapomnialem dodac jakos 2,5 miecha temu zapytalem czy chcialaby sprobowac czegos wiecej niz byc przyjaciolmi a ona na to ze sie zastanowi a potem sie dowiedzialem ze w tym samym czasie miala chlopaka przez pol miesiaca... wiec dziwna sytuacja

Gość weirdlifenowadays
mam 18 lat a ona 16 ;] chodze do 2 liceum ona do 3 gimnazium w tej samej szkole...

Gość CarrieBradschaw-Preston.
np moja tzipka :D

Gość weirdlifenowadays
ona jeszcze czasami pyta kolezanki moje co ja robie po szkole, czasami tez pisze do mnie z innego numeru gg i czesto podglada mnie na fotce a wiem bo ktos robi to z ukrytego profilu i widac ze to ona bo na przyklad, jest 23 podgladniecia.

Gość weirdlifenowadays
pfft nie marym nie marnym ;p tylko powiem tobie ze ty napewno miales takie sytuacje jak nie to podobne, a laska naprawde fajna i wgl ale sie dalej zastanawiam w co ona sie do cholery bawi.. i co mysli na ten temat

Gość weirdlifenowadays
a ten z fotka to sie podrabia pode mnie wez spierdalaj xD ahaha wtf is dat sht.

Gość weirdlikenowadays
ok oleje ją ...

Gość weirdlikenowadays
naszczam na nia zimnym moczem zeby zamarzla