Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soulllllllllllll

czy to może być ciąża??

Polecane posty

Gość soulllllllllllll

na wstępie piszę aby wypowiedziały się dorosłe osoby i kompetentne. witam, spałam z mężczyzną bez zabezpieczenia ,:( wiem że nie skończył we mnie ale teraz mi się okres spóźnia 7 dni. miałam ważne egzaminy,więc może to przez to , mam jeszcze jeden ważny egzamin i nie chcę robić testu ciążowego przed bo się załamie jak wyjdzie pozytywny :/ piersi mam obrzmiałe jak czasem przed okresem ale nie zawsze tak miałam a teraz na dodatek mam bardziej wrażliwsze sutki , brzuch 4 dni temu też mnie bolał jak na okres ale przestał . najgorsze to jest że on ma kobiete(żone) i wiem że jej nie zostawi , zresztą nawet bym nie chciała . Mam nadzieję że będzie dobrze a jak nie to jak mam mu to powiedzieć żeby uwierzył i w ogóle ??? Rozmawiałam z nim kiedyś że jesteśmy nieodpowiedzialni że robimy to bez zabezpieczenia (ja nie chciałam tylko on!!) ale to on bardziej powinien się martwić bo ma żonę! a on do mnie z tekstem to najwyżej przepisze dziecku tyle ile potrzeba :/!! A jak przestanie utrzymywać ze mną kontakty , to co powinnam zrobić zacząć go szantażować. szczerze mówiąc to mogłabym w ostateczności podjąć się aborcji póki jest wcześnie. ale na pewno potrzebowałabym jego wspacia fizycznego i psychicznego. wiem to też moja wina ale zapewniał że spokojnie on uważa :/ ALE CZŁOWIEK JEST DURNY!! Nie miałam komu się wygadać, więc proszę nie piszcie : a co mnie to obchodzi(zazwyczaj piszą to osoby niedojrzałe) lub że sama sobie na to zasłużyłaś. każdego może spotkać coś nieoczekiwanego i przykrego!

jestes chyba najgorsza z mozliwych kobiet na ziemi. - obcy facet - majacy zone - bzykasz sie z nim bez zabezpieczenia - myslisz o aborcji - chcesz uzyc szantarzu. jak dla mnie jestes porazka !!!

Jeżeli nie stosowałaś zabezpieczenia możliwość jest zawsze. Nikt nie jest wyrocznią. Stres też robi swoje. Po egzaminie szybko do apteki po test.

Jeżeli nie stosowałaś zabezpieczenia możliwość jest zawsze. Nikt nie jest wyrocznią. Stres też robi swoje.

Gość joannaa234
nicepeter powiem Ci że to też mnie przeraża :( takie rzeczy mi przychodzą do głowy że sama jestem przerażona. ale wiem co po niektórzy myślą , ale proszę już o skończenie tych dołujących komentarzy. ciekawe czy przyjaciółce tez byście tak mówiły, jasne że nie tylko pocieszali. więc proszę o wyrozumienie :/

Gość joannaaaaa
no i ładnie znacie moje imię bo się zapomniałam :(