Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacaaaa20

Myjecie sie przed sexem oralnym? jak do zasugerowac delikatnie bez urazenia..

Polecane posty

Gość poczatkujacaaaa20

Hej, mam pytanie :) Mam 20 lat a chlopak 23. Jesteśmy razem 9 msc, a od miesiąca uprawiamy sex, ostatno chłopak zrobił mi minetkę, przyjemnie było, ja potem mu loda. Nie do końca, on z resztą też, bo potem uprawialiśmy sex. Nie czułam się komfortowo, bo uważam ze przed takimi pieszczotami należałoby się umyć, po całym dniu jego penis też nie pachchniał fiołkami... tylko trochę, moczem, z resztą wiecie o co chodzi. Ja pewnie też nie. Dla mnie to nie jest higieniczne;/ pieścić się ustami po takich miejscach, a nie umyć się tam/. Z seksem nie mam problemów. Ale loda czy minetke, bez umycia? Wy sie myjecie przed takimi poieszczotami? Jak mu to zasugerowac, ale tak aby sie nu urazil, tylko zeby to mialo sens. Mój facet kąpie się 2 razy na dzień, rano i wieczór, ale tak czy siak po calym dniu...

ZAWSZE! higiena tych miejsc jest b wazna, szczegolnie po calym dniu, gdzie nie oszukujmy się, mocno pocimy sie w tym miejscu itp.. zapach jset okropny i nie wyobrazam sobie zeby ktokolwiek przed seksem oralnym sie nie odswiezyl. Dotyczy to mężczyzn jak i kobiet.

Gość poczatkujacaaaa20
Tak, ale jak to uzgodniliście na 1 razie? Jak to zasugerować mu? Nie mieszkamy razem, jak się spotykamy to za ściana rodzice...

Gość Nie spiesze sie, bo po co
Normalnie, powiedz mu że nie wyobrażasz sobie seksu oralnego bez wcześniejszego mycia, tylko że jak wy uprawiacie seks gdy są jego rodzice w domu??! :o

zasugeruj tak: Kochanie jestem już po kolacji i nie mam ochoty na ser spodlaski, podmyj się proszę;)

Gość makaron na widelcu
możecie wziazc wspolna kąpiel :)

Gość Analnyoralnik
My sie nie myjemy. Po analu przechodzimy do oralu!

Gość ja kiedyś zasugerowałam to tak
jak byłam z pierwszym facetem i nie bardzo mi to "smakowało" bo dopiero się uczyłam, ciągnęłam go pod wspólny prysznic i mówiłam że tam mu zrobię. A potem jak mieliśmy się bzykać to mówiłam: to ja skoczę szybciutko się odświeżyć. I załapał. Ale w waszym przypadku jak rodzice są za ścianą to chyba odpada to z prysznicem...

Gość o kurde molek
hm moze powiedz, ze Cie piecze jezyk po sexie oralnym? wytlumacz, ze masz ta slaba flore czy cos... ja nie lubie robic loda, po sexie...jakos nie lubie zlizywac wlasnych,wyschnietych sokow to mu mowie wprost ''zrobie Ci lodzika jak go umyjesz'' i odrazu biegnie do lazienki :)

Gość ja kiedyś zasugerowałam to tak
albo nalegaj żeby zaczynał od seksu, to tylko swoje zliżesz to też jest sposób.

Gość Iwonuszka21
daj mu najpierw to potem zliżesz tylko swoje

Gość fred jones
wash my teeth

Gość Tulinkowa,.
b_analny ty mały stuleju, przestań walić pod te wpisy..

Gość robercik64
mój zawsze jest czysty bo nie znamy dnia i godziny a nie chciał bym obrzydzić jakiejś panienki

Nie rozumiem, czemu boisz się mu o tym powiedzieć. Gorsze rzeczy wychodziły z Twoich ust.

Gość lalunia.,.,.,
kurcze, to chyba oczywiste że trzeba się myć przed.. chociaż ja miałam chłopaka który lubił mi to robić jak byłam nieumyta.. nie czułam się komfortowo

Gość OnaWie
jak poczujesz że nie pachnie zaciekawie to podciągnij kieckę wypnij się i powiedz że nie możesz się doczekać a obciagniesz mu potem. Wtedy już zlizesz tylko swoje ;)

Gość dkldklfdkldflk
OnaWie jak poczujesz że nie pachnie zaciekawie to podciągnij kieckę wypnij się i powiedz że nie możesz się doczekać a obciagniesz mu potem. Wtedy już zlizesz tylko swoje Brudnego penisa włożyć do cipki? :o wy chore psychicznie jesteście..

Gość Olala22
a mnie nawet kręci leki jego zapach... Pod prysznicem nic nie czuć i nie jest to juz takie podniecajace

Gość poczatkujacaaaa20
Mamy zamkniete drzwi na klucz, wiec nie dziwne ze uprawiamy sex a rodzice sa w domu. Tak to bysmy musieli czekac do slubu ;) Myslalam ze jak oon mi bedzie chialz robic 1 dobrze, to powiem skarbie too tylko przed odswiezeniem sie, nie chce aby to idiootycznie brzmialo.l

bierzesz jego penisa do buzi, a nie mozesz szczerze pogadac o higienie? Sorry, nie chce cie atakowac, ale zawsze wydawlo mi sie, ze skoro z kims uprawiam seks, oralny czy nie to umiem najpierw pogadac normalnie. Dzis wszystko na odwrot jak widze, najpierw seks, a potem zastanawianie sie jak mu powiedziec by fiutka umyl:O

Gość dr.wlad
Higiena jest bardzo wazna, ale bez przesady. Jest naukowo udowodnione ze w jamie ustnej znajduje sie wiecej bakteri jak na penisie. Jak mi dziewczyna na imprezie chce zrobic loda, to tez jej nie wysylam do lazienki zeby sobie zeby wyczyscila. Oczywiscie przed impreza zawsze myje penisa.

Gość ja mialam to samooo
Niektórzy sa zamknięci w sobie, i nie lubia mowic o odczuciach, emocjach. ja mialam tak samo. Dopiero sie ebralam jak mnie brało na wymiooty, boo walilo rybami z penisa. fuj/