Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulijanka123

swojskie wyroby opinie

Polecane posty

Hejchcialabym zapytać was o zdanie ootoz chce zając sie na poważnie handlem swojskimi wyrobami moja mama sie specjalizuje w tej dziedzinie. Na poczatku chcialabym rozniesc ulotki i plakaty zbierac zamowienia i dostarczac zamowiony towar do domu klienta na terenie Warszawy co o tym myslicie? skorzystalibyscie z takij oferty? wyroby oczywiscie 0 konserwantow polepszaczy i innych. Dostawa gratisowa

Gość Lodołamaczer
o jajkach Pani myśli ???

Gość GretaBarbo
a co masz na myśli bo to pojęcie jest bardzo szerokie; to mogą być ręcznie robione i wędzone wędliny, jak i ciasta pieczone w domu. Musisz sobie jasno określić zakres usług, szczerze mówiąc nie wiem czy to Ci się uda; sukcesu nie wróżę, choć jak najbardziej życzę

KILBASKA KASZANECZKA, SZYNKI, SMALEC Z CEBULKA NO SAME RARYTASY CENA TE NIE JEST ZBYT WYGOROWANA

Gość powiem i ja......
ja myślę że powinnaś zacząć od rodziny i znajomych którzy sami powinni Ci zrobić reklamę .....ja sama nie kupiłabym tego typu wyrobów z ogłoszenia ale jeśli np poleciłby mi coś takiego ktoś zaufany to czemu nie

Gość trop
Mogło by być, chociaż ja bym bardziej ci proponowała jeśli masz dostęp do żywca, sprzedaż świń na ćwiartki... Mniej roboty.

Gość powiem i ja......
mojego szwagra brat jest rzeźnikiem i zaczynał od tego że u siebie na wsi zabijał świnie i robił wyroby sąsiadom ja nie raz miałam okazję spróbować jego wyrobów i teraz jak tylko jest okazja i siostra jedzie w tamte strony zawsze zamawiam sobie co mają mi przywieź....wiem że jego wyroby można teraz już kupić w 2 prywatnych sklepikach do których dostarcza towar raz w tygodniu

Gość trop
Mieszkam na wsi i widzę, jak na targu Warszawiacy, kupują te malowane wędliny( niby swojskie) to aż zgroza bierze...

Gość Takie zwykle plakaty? Bo jak
profesjonalne, to ja moge zrobic niedrogo projekt i polecic drukarnie. Szkoda ze nie jestes z mojego miasta. Nie bardzo mnie stac, ale chcialabym czasem zjesc taka kielbaske bez polepszaczy

PALAKATY ZAMÓWIONE W DRUKARNI NIE OD RĘKI:) DZIEKI ZA RADY . a JEŚLI CHCIAŁABYS ZJESC COŚ PRAWDZIWEGO SWOJSKIEGO TO NA PRAWDE POLECAM:) I NIC NIE SZKODZI ZE NIE JESTEM Z tWOJEGO MIAST JUŻ SIĘ ORIENTOWALAM MOZNA WYSLAC TAKA PACZKE Z ZYWNOSCIA W SPECJALNYM TERMICZNYM OPAKOWANIU WIDZIALAM NA ALLEGRO ZE LUDZIE ZAMAWIAJA COS TAKIEGO I TO W NAPRAWDE DUZYCH ILOSCIACH CHOCIAZ NA POCZATKU NIE MIESCILO MI SIE W GLOWIE ZEBY WYSYLAC JEDZENIE ALE W KONCU MAMY XXI WIEK WSZYSTKO RUSZYLO DO PRZODU

Gość gość
Można spróbować chociaż dla mnie wciąż bezkonkurencyjni w oferowanych swojskich wędlinach są w http://www.rogata.pl/restauracja/swojskie_wedliny, często u nich kupuję kilka kilogramów naraz, aby nie musieć się wracać. Dodatkowo w karczmie mają pyszne jedzenie.

Gość gość
Kocham swojską wędlinę i jeśli mam tylko okazję to staram się kupować jej jak najwięcej, świetny pomysł, ale póki co będę korzystała ze sprawdzonych źródeł takich jak - http://www.rogata.pl/