Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

bede was dziś zanudzać butami :P

Polecane posty

Gość Pani_cenzor
laćkiem w twarz A o "obuwiu domowym" też coś będzie?

ja z chęcią coś Ci doradzę b lubię jak kobieta nosi ładne buty a zwłaszcza na obcasie ;-)

super, tyle ze ja nie potrzebuje juz raczej butów na obcacie, mam aż nadto, potrzebuje płaskie, ew z lekkim obcasem:)

podaj propozycje, z chęcią wybrałbym sie z Tobą na jakieś zakupy jako doradca, no mógłbym Ci je na stópke zakładać

o to chodzi cholera że nic mi sie nie podoba :( z płaskim butem cięzko, na koturnie i obcasów mogłabym brać ile wlezie tam dla mnie piękne jest wszystko :P

no obcasy są fajne a potem domagacie się masażu stóp a my faceci chętnie go robimy ;-) co do płaskich to jakieś delikatne z cienkimi paseczkami np złote :-D

tak:) ale nie wyobrazam sobie biegania na codzień po ogródku w obcasach :)

sliczne te drugie butki:) mi sie "marza" koturny z deichmanna ale nie ma w moim miescie tego sklepu;(

deichmann ma sprzedaz wysyłkową przeciez z tego co wiem:)

ubudubu: tylko ja mam tak ze np w jednym sklepie (adidas, reebook etc) mam rozmiar 36, 37, 38 wiec nie wiem jak by bylo tutaj zamowilabym np 37 moja standardowke a by byly za male albo za duze to tez lipa;) chyba ze jakos dlugosc wkladki da sie sprawdzic?

**Mycha o właśnie takie jak pisałem wcześniej z delikatnymi paseczkami srebrne lub złote :-)

**Mycha: to ze dla Cibie jest cos tandetne nie znaczy ze takie jest, dla mnie te co Ty wkleilas sa paskudne no i...?? Poza tym mam cale lozko wypelnione pudlami z butami w wiekszosci adidasy za kostke z reeboka jak ktos umie chodzic w butach i ma tyle par ze codziennie przez pol roku moze smigac w innych to nawet buty za 20zl mu posluza. Tyle w temacie🖐️

mowa byla o jakosci moja droga. Jesli wg Ciebie buty z deichmana maja przyzwoita jakosc to..... Chociaz... dla jednego jakosc zaczyna sie troche szybciej niz dla drugiego, jedni maja mniejsze wymagania lub ich brak, inni beda wybrzydzac. Tak wiec dla mnie buty z Deichmana czy inne NoName za 50zl to tandeta. Co do wygladu - jedne sa ladne, drugie nie, kazdy ma inny gust. Dla mnie buty, ktore pokazala autorka nie sa kobiece, dobre dla babci ze spuchnietymi nogami. Ale to nie mi sie maja podobac tylko osobie, ktora je bedzie nosila a jak sie pokazuje buty do oceny to oceniam wg wlasnego gustu a nie sasiada czy kogos z kafeterii.

znajdź mi (najlepiej w poslkim sklepie lub na allegro) buty na obcasie, czarne z jakimś fajnym kolorowym wzorem (tylko nie czachy) :P