Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

bede was dziś zanudzać butami :P

Polecane posty

@ Mycha zmartwię cie, ale buty projektantów oraz zwykłe noname są produkowane w tych samyh zakładach na tych samych liniach. W Chinach oczywiście

pokazałam dwie pary butów, uważasz ze sa babcine? sorryy nie wyobrazam sobie mojej babci w sandałkach:) i tak jak mówiłam nie szukam butów wyjsciowych bo takich mam od groma, dobrej jakosci, potrzebuje but na wypad po bułki do sklepu, do ogrodu z dzieciakami, na ognisko, wygodne, lekkie, odkryte.. idzie lato. Troche mi szkoda przeznaczyc kilka stowek na but na takie ganianie, tym bardziej że mam w szafie pelno, ale wysokich, lub adidasów,a te egzaminu nie zdadzą.

**Mycha: gdybys umiala czytac to bys wiedziala ze nie mialam butow z deichmanna i nie wiem jakie sa, poza tym ja moge wydac na buty 50 zl tak samo jak i 500 wiec o czym wgl jest mowa. Podobaja mi sie to sobie kupie jak sie rozwala to wyniose na smietnik i tyle. wiele osob chwali sobie deichmanna a ja nie bede sie wzorowac na twojej opinii ze to tandeta za 50zl.

ubudubu: butki sa fajne bo pasuja do szortow, sukienek, spodni i nawet kobiecie po 50 takie nie pasuja, zreszta duzo dziewczyn chodzi w takich butach, sa lekkie, pasuja do wszystkiego a przede wszystkim sa wygodne. Ale EKSPERT MYCHA wie lepiej🖐️

ubudubu: jak na spacery z dziecmi i po bulki to wez na styl tych co pokazalas jako drugie:) bo sa naprawde fajnie a do biegania po dzialkach i za dziecmi wiecej Ci nie potrzeba niz wygoda:)

I co teraz bedziecie mnie atakowac tylko dlatego, ze wyrazam opinie odmienna od waszej? Nie robcie z siebie ograniczonych muszek, troche dystansu do zycia. Nie kazdy musi chwalic w niebiosa wasze gusta, macie z tym problemy? Autorko - ja nie pisalam Ci o kupieniu butow na obcasie. Tylko te, ktore tu pokazalas mi sie nie podobaja, to wszystko. Sandalow jest od groma, w dziewczecym stylu, wygodnych, odkrytych. Puma Saba Ballet sa calkiem, calkiem tylko nie te swiecace no ale takich nie chcesz. A co powiesz np o takich http://cloud4.lbox.me/images/l/201204/kunstleder-flache-sandaletten-wohnungen-mit-satin-blume-sicke-party-abend-schuhe-weitere-farben-erhaeltlich_tyzerj1334572834222.jpg ??

przeciez ja wcale nie chce swiecacych, juz to tu komus mówiłam, pokazałam but na przykład, gdybys czytała uwaznie wiedziałabys. te które pokazałas są nawet fajne. skąd je wzięlas??

no i znów dałas mi te niby baleriny:P nie chce takich, mają byc odkryte, podobały mi sie tamte. dobra uciekam stąd, ile mozna siedzieć na kafe, za butami wyjde na miasto bedzie prościej 🖐️

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D wiem, wiem o co Ci chodzi. Napisalam, ze te sa dobre do latania (puma) ale takich nie chcesz (swiecacych i nie-swiecacych) :P a tamte z kwiatkiem sa do kupienia przez internet. Tu link: http://www.lightinthebox.com/de/kunstleder-flache-sandaletten-wohnungen-mit-satin-blume-sicke-party-abend-schuhe-weitere-farben-erhaeltlich_p288590.html#size_chart Jest rabat 55% na przesylki na caly swiat (jest tak tam napisane) i sa kolory rozne do wyboru a rozmiary do wymierzenia przez tabele (trzeba wymierzyc dlugosc i szerokosc stopy i dopasowac numer buta)

**Mycha I co teraz bedziecie mnie atakowac tylko dlatego, ze wyrazam opinie odmienna od waszej? Nie robcie z siebie ograniczonych muszek, troche dystansu do zycia. Nie kazdy musi chwalic w niebiosa wasze gusta, macie z tym problemy? po pierwsze zaczelas sama komentujac moj post nieskierowany do Ciebie ze to tandeta po dwa umiejetnosc czytania u Ciebie wyraznie kuleje. To ze dla Ciebie ten czy inny sklep to tandeta nie znaczy ze taki jest, dla mnie te twoje "baleriny" to tandeta, w ladniejszych i drozszych butach wyrzucam smieci po zmroku! A teraz dobra rada proponuje cofnac sie do podstawowki i nauczyc czytac ze zrozumieniem. Skonczylam z Toba zegnam.

Ta dyskusja nie ma sensu, wmawiasz mi nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem podczas gdy sama robisz to samo i nie do konca rozumujesz pojecie ''tandeta''. Ale jaja :) W opowiedzi na Twoje 'po pierwsze, drugie' etc. Nie bylo zadnego postu skierowanego do Ciebie. Pierwszy post, ktory napisalam byl do Autorki o butach ze zdjecia, ktore wrzucila a dopis z deichmanem wyszedl ode mnie tak po prostu - nie czytalam innych procz posta autorki, wiec nawet nie zauwazylam, ze pisalas cos o tym sklepie - teraz sobie sprawdzilam dopiero. Co do jakosci juz sie wypowiedzialam - dla mnie buty z deichmana to tandeta, dla kogos innego bedzie to luksus a dla jeszcze innego tylko buty za 10 tys euro beda czyms do zaakceptowania. No i co w tym dziwnego? Najsmieszniejsza jest w tym wszystkim twoja nerwowa reakcja na moje slowa o tym sklepie, i zaraz zaczynasz rzucac, ze to nie tandeta tylko buty, ktore ja wkleilam nia sa - zupelnie jak dziecko w przedszkolu :) Kazdy ma inny gust ja sama ze wszystkich butow z tego topiku moooze kupilabym te ostatnie z kwiatkiem. Wiec wyluzuj troche dziewczyno bo z takimi problemami jak nieakceptowanie odmiennego zdania bedziesz miala ciezko.

ps. napisalam tylko, ze nie podobaja mi sie te buty, ze dla mnie cos jest tandeta, a nie wyskoczylam do Ciebie czy kogos innego z pretensjami, bo nie uwaza tak samo jak ja lub o zgrozo powie cos brzydkiego o moich butach, z docinkami typu ''ekspert sie znalazl'' itp :D Ty wlasnie tak zrobilas. Widzisz roznice?

[zgłoś do usunięcia]**Mycha: alez ja akceptuje twoje zdanie tylko akurat dla mnie te buty ktore wstawilas sa paskudne autorka zaproponowala fajniejsze, ktore nie podobaja sie tobie. i przestan sie powtarzac bo zarzucasz mi cos co jest adekwatne do twojej postawy. dyskutuj sobie sama ze soba bo szkoda mi na ciebie klawiatury.🖐️

aha a twoje pojecie jakosci jest zalosne. bo ja kupuje to co mi sie podoba, nie szkoda mi po jednym, spacerze tego wyrzucic i kupic cos innego. ale tak to jest jak sie ma dwie pary butow to sie wymysla! narra

hahaha ok :D tylko za bardzo nie przezywaj tych slow o deichmanie :D🖐️

Oczywiscie. Kazdy ma ustawiony jakis standard jakosci dla siebie - oczywiscie tylko ten twoj jest odpowiedni - inne sa zalosne jak to napisalas. Ciezki przypadek z Ciebie :D Oczywiscie nastepna, ktora wie ile mam butow czy czego tam jeszcze. A tak w temacie - dwie pary - jedna juz widzisz w stopce. Te drugie to jakie sa? Z pewnoscia to wiesz :D

Gość tgfdsfsdfdsf
czytam czytam z nudow ;D i widze ze sie zrobila wojna ;d jestem za Mycha :D:D

tematem mej poprzedniej wypowiedzi bylo ''Zastosowanie slowa 'oczywiscie' w zdaniu'' :) zdarza sie :D Deszcz juz nie pada, burza przeszla bokiem tak wiec ide stad na swieze powietrze. Tylko teraz bede miala dylemat - ktore buty ubrac - bo dowiedzialam sie, ze mam tylko dwie pary :( Milego dnia :)🖐️