Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 właśnie

Dlaczego te głupie ciężarne

Polecane posty

Gość 12 właśnie

"matki" wstawiają zdjęcia z USG na nk facebooka itp portle internetowe?? Koleżanka mojej 18-letniej siostry wkleiła dzisiaj nawet test ciążowy!!!!! przecież to jest chore gdzie sie takie idiotki wychowują gdzie są rodzice, partnerzy, ojcowie....

Gość Ale co ciebie to obchodzi?!!!!
Jak chce to niech wrzuca nie zabronisz jej!!! Nie podoba ci się-nie wrzucaj innym się podoba i wrzucają i jakoś nie mają do ciebie pretensji że ty nie wrzucasz.

Gość 12 właśnie
śmiezy mnie to szkoda że nie powstawiają zdjęc z USG dopochwowego..wtedy byłby chociaż ubaw....patologia...

Gość łohohoho098
dlaczego patologia? moze po prostu niedojrzałość? jak patrzę na te małolaty, to az dziw bierze, ze kiedyś byłam wich wieku

Gość ToIJa
Ciesza sie, to wrzucaja. A Ty co - zazdroscisz? Czy nie masz swojego zycia ze musisz tak cudze posuniecia analizowac?

Gość Ale co ciebie to obchodzi?!!!!
A te pierwsze zdjęcia USG z kropką to ty myślisz że jak są robione!?Dopochwowo właśnie!Myślałaś że tak całą pipę widać??Daleko ci do dziecka!

Gość zamettalia
Dla mnie to tez zenada

Gość 12 właśnie
aaa ta godzinka gimnazjalistki ze szkoły powracały. Kuzykna męża też wstawiła foto na nk a potem poroniła.... wszyscy wypisywali i wypytywali co i jak....co sie dzieje z tymi szczeniakami..

Gość tak czy siak
'A te pierwsze zdjęcia USG z kropką to ty myślisz że jak są robione!?Dopochwowo właśnie!Myślałaś że tak całą pipę widać??Daleko ci do dziecka!' i całą prawdę kochana napisałaś!

Gość Matka królów
Jak wyżej ;)

Gość Maatrioszka
Ciesza sie, to wrzucaja. A Ty co - zazdroscisz? Czy nie masz swojego zycia ze musisz tak cudze posuniecia analizowac? Coś w tym jest..

Gość nie rozumiem cie zbytnio
w czym ci to przeszkadza ze wrzucaja te zdjecia (ja jak bylam w ciazy to nie wrzucalam takich fotek) ale moje kolezanki teraz sa w ciazy (to chyba jakis wysyp) bo do jakiej sie nie rusze tam ciezarna

Gość no dla mnie to też dziwne
zjawisko. Ludzie całkowicie obnażają swoje intymne sprawy w sieci :o No i refleksja się nasuwa sama - a co jeśli kobieta nie donosi ciąży? a zdjęcie USG na nk i fb wklejone? Zero wyobraźni i zdrowego myślenia. Niestety wcale nie licealistki czy młode 20 letnie matki tak robią. To zjawisko raczej jest wszechobecne wśród wydawałoby się dorosłych, dojrzałych kobiet po 30 :O No a jeśli donosi ciążę to potem zdjęcie z porodówki, i nagie dziecko podczas kąpieli. Masakra :o A najśmieszniejsze jest to jak wklejają setki zdjęć dziecka i myślą, że wszyscy oglądają z zaciekawieniem i uśmiechem na twarzy :D przecież większość w ogóle nie zagląda do tych zdjęć :D co innego jak wklei zdjęcie z wakacji w bikini wtedy wiadomo koledzy popatrzeć i koleżanki żeby się dowartościować, że po ciąży sylwetka już nie taka, tudzież zmartwić że same wyglądają gorzej :D Pojawia się zdjęcie dziecka zajrzy ewentualnie jakaś świeża mamusia żeby dać w rewanżu jakiegoś "słit komcia" :D

A co w tym złego? Ty nie wrzucasz zdjęć z wycieczki( one są zadowolone tak jak ty po wycieczce) no moze głupi przykład, ale nie zmienia to faktu, ze dweota z ciebie?

Gość a co kafeterianko
:D tez na twoim profilu setki zdjęć z USG ? :D taaakk, wszyscy którzy mają odmienne zdanie będą teraz dewotami :D NORMALNA osoba nie wkleja zdjęć z USG na profil społecznościowy :D a cieszyć się powinna w gronie najbliższych, przyajciół (o ile posiada), a nie w sieci - toż to żałosne i rózżnie ciąża może się zakończyć.

no właśnie nie:) Nie mam fb ani nk ale nie uwazam ze to cos zlego, mozna robic co sie chce. Poza tym wpieprzanie sie w cudze zycie(ze fota usg, ze ze slubu! Jak tak można!!!o laboga!!!) to jest dewocja:):):):):)

a dlaczego NORMALNA osoba manie wklejac zdjec usg? i ma sie cieszczyc tylko w gronie najblizszych? w ogóle to zamknąć w piwnicy i trzymac póki dziecko nie wyrośnie

Gość a co kafeterianko
:D mnie osobiście g.. obchodzi co kto wkleja, jest remat więc się wypowiadam. Wklejanie zdjęcia USG uznaje jednak za chorobę psychiczną i śmieszy mnie to bardzo, a nie oburza ;) :D

Gość a co kafeterianko
a jak poroni to wklei zdjęcie ? no właśnie czego? :D

ale głupiutka jesteś:) A słyszałaś może, że osoby z chorobą psychiczną nie są w stanie zauważyć jej u siebie, tylko uważają,że to inni są chorzy:)? Może pomyśl o tym:):):): Buziaczki:)

a to juz nie moja sprawa jak poroni, mowa to o sa\mym wklejaniu zdjec:) Jesli kobieta decyduje sie na umieszczenie zdjec usg na portalach spolecznosciowych to powinna byc przygotowana na kazda ewentualnosc:):):

Gość mnie też to rozwala-
Podobnie jak wspólne profile na nk 'michał kowalski i jadzia iksińska' pieję wtedy. Dzisiaj koleżanka też dodała zdjęcie testu - może i bym pogratulowała,ale no rozwaliło mnie to. Faceta zna pół roku,i mówi o nim 'mężuś'

Gość sffrgfui
Mnie najbardziej dziwi ze ludzi sami odslaniaja swoje zycie osobiste i intymne a potem narzekaja nabrak prywatnosci w dzisiejszych czasach. Kiedys jak ktos chcial zadzwonic to zamykal sie w butce tel i szeptal zeby ci na zewnatrz nic nie slyszeli a dzis? W autobusie ludzie na glos prowadza rozmowy przez komorke. Sami sobie gotujemy taki los ............zero prywatnosci

Gość a co kafeterianko
prostaczką jesteś kafeterianko więc dyskutować nie ma z czym generalnie :D Głupiutki to może jest twój dzieciak :p i na twoim miejscu nie obnażałbym swojej głupoty już bardziej bo polegniesz :D ;)

Gość emerson
i te dzieci na zdjęciach profilowych rodziców... masakra... :D

Ja prostaczką? Ja [potrafię uszanować czyjeś decyzje, w przeciwieństwie do ciebie:) I nie obrażam obcych dzieci, więc zastanów się, kto tu jest prostaczką bejbe:)

Gość nie dla psa kiełbaska
a mnie draznią zdjecia małolat, które stoją przed lustrem, wypinają sie, maja kilo waty wypchanych w cyckach i robią sobie same zdjęcia, a później podpis: czekam na koment

Gość nie dla psa kiełbaska
i te wary dziubek hehe

Gość ElEmka
Mnie bardziej śmieszy jak ktoś np. daje swoje zdjęcie czy dziecka na FB i sam klika sobie Lubię to ! :D

Gość mireczkowataa
A jak mam do tego stosunek obojętny. Jakież smutne i nudne musi mieć ktoś życie, zeby aż temat o tym zakłądać, no naprawdę. Bardziej mnie to śmieszy niż jakieś zdjecia usg czy testu ciazowego :):)