Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 właśnie

Dlaczego te głupie ciężarne

Polecane posty

Gość fgfgthty
autorka pewnie nie może miec dzieci albo nie ma z kim...lub jej facet nie chce..jedna z trzech opcji..podsumowanie - założyła temat z czystej zazdrości...

Bo dla takiej różowej nastolatk,i wychowanej na reality showach, bękart zrobiony z kolegą ze szkoły to jedyne co jest w stanie osiagnąć

Gość lojalna jola 123
mnie też to zawsze zastanawia - testy ciążowe, usg, zdjęcia brzuszków, odliczanie na facebooku... dla mnie to ekshibicjonizm i zupełnie nie rozumiem po co chwalić się takimi intymnymi sprawami. o ile jszcze nie dziwi mnie to u młodziutkich dziewczyn, które w wieku 18 lat są w zaplanowanej ciąży (hahahahahahah) i mają kiełbie we lbie (świadczy o tym chociażby ta zaplanowana, chciana ciąża) to nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego robią to 30-letnie kobiety... sama jestem w ciąży i na pewno nie wrzucę na fb nic co jestzwiązane z moją ciążą.

Gość lojalna jola 123
zdjęcia tuż po porodzie też są żenujące... umęczona spocona mama i dziecko jeszcze z resztkami śłuzu, albo zdjęcia z przecinaniem pępowiny. czekać tylko na zdjęcia pierwszej podpaski córki

Gość mamamamamada
ja czekam na fotę łożyska albo główki dziecka wystającej z łona to byłby hit internetu i komentarzy pewnie byłoby sporo. Ale przyznać się mogę, że sama zrobiłam telefonem zdjęcie testu ciążowego z wynikiem pozytywnym i wysłałam je swojemu mężowi, który był w pracy a ja nie mogłam się doczekać aby przekazać mu radosną nowinę - na myśl nie przyszło mi wstawiać takich zdjęć na portal społecznościowy, ale jak ktoś lubi? ja się z tego pośmieję pod nosem ale publicznie nie dodam komentarza pod taka fotką. Jest to trochę śmieszne i żałosne dla mnie.