Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mossa

Uwiedziesz mnie dzisiaj...?

Polecane posty

Gość Mossa
Melodia ulotna > moze idziemy w tym samym kierunku ale ze zbyt duzym dystansem od siebie

Gość Słuchaj no ty
uważnie bo chyba nie kazałem ci tak leżeć bezczynnie! Bierz się za jaja i to już!

Gość Melodia ulotna
Wszystko jest możliwe,Mossa.Zawsze mogę wyciągnąć dloń,choć by z kieliszkiem wina:)(mam długie ręce);>

idę wcielić coś z tego przedstawienia w życie. Najpewniej wypiję wino, najpewniej tradycyjną metodą. Wszystkim miłego... a Tobie bardzo miłego🖐️

Gość Słuchaj no ty
- na razie koniec tego lizania. Leż a ja sprawdzę palcami jak wygląda twoja wilgoć. No! Całkiem nieźle! Dwona palcami wymacałem podłużne zgrubienie zaraz za wejściem. Całkiem już twarde i prążkowane! Zobaczymy czy spodoba ci się to jak moje palce będą rytmicznie je masować. Drugą reką potargam twoje sutki. Boli?! Nie szkodzi, ja to lubię robić!

Gość Mossa
Melodia ulotna > to podziel sie winem :) odwroc sie i zaczekaj na mnie ;>

Gość Melodia ulotna
Mossa,a czy długo czekać mam?;>

Gość Słuchaj no ty
i odwracaj się na brzuch. Dawaj sręce do tyłu! Pasek się przyda do związania. Rozsuń nogi. Teraz palcami ma lepszy dostęp do teojego wnętrza - mogę mieć wyprostowaną dłoń a to mniej męczy. Kcik został na zewnątrz i może w tym samym czasie ocierać się o mały, różowy koralik, który widać już teraz wyraźnie na zewnątrz.

Gość Mossa
Melodia ulotna > nie, juz ide, bede za 5 minut

Gość Melodia ulotna
Mossa,ale szybciutko.W końcu ja tu czekam,a do cierpliwych nie naleze;> Poza tym,bo wino sie skonczy..:)

Gość Słuchaj no ty
i pozwól, że dam wyraz swojemu zaskoczeniu. Wystarczyło kilka minut nad toba popracować i ty już?! Nie! Tak łatwo się mnie nie pozbędziesz! Idę ale za sekundę wracam!

Gość Słuchaj no ty
i zobacz, że jestem już z powrotem. Zajmijmy się drugą stroną komory - zręczny obrót dłoni i dwa place zostają w środku ale kciukiem już mogę spokojnie rozchylać pośladki! Nie próbuj mi się wyrywać, bo wtedy będzie bolało! Masełko co prawda prosto z lodóweczki ale jesteś już taka gorąco, że szybko się rozpuszcza. Nabieram trochę na kciuk i zaczynam sprawdzać jak reagujesz na jego obecność z drugiej strony. Dziwnie? Zaraz przywykniesz!

Gość Mossa
Melodia ulotna > jestem juz jestem, zostawilas troche da mnie?

Gość Słuchaj no ty
i uwierz, że nie ma się co tak napinać - wtedy będzie gorzej! Widzisz? Jak się rozluźniłaś to wszedł bez oporu! Będziemy tak kontynuować. In. Out. In. Out. In. Out.

Gość Słuchaj no ty
: wymyta jesteś? Chyba nieźle, więc zobaczymy jak zareagujesz na obecność języka między twoimi pośladkami. Cholerne masło! Muszę na przyszłość z tym uważać bo mnie mdli. Ale dam radę! Kilka gorących ruchów wzdłuż parowu wtę i wewtę a potem spróbujemy czy wpuścisz go do środka choć na centymetr. Brawo! Zuch dziewczyna!

Gość Słuchaj no ty
, teraz spróbujemy czegoś innego. Obróć się i podnieś. Nie! Nie wstawaj, siedź na tyłku! Wysuwaj język daleko, ja się wypnę a teraz ty liż! No już! Ja się dorze myłem! Nie wkurzaj mnie! No widzisz? Nie takie straszne przecież! No przejedź językiem od jajek do końca rowka. Ale głęboko! Jazda! Tak jest fajnie. Jeszcze.

Gość Słuchaj no ty
I daj sobie powiedzieć, żebyło bardzo fajnie ale teraz już muszę iść. Buziaki i pozdrów mamę! Aha, oddawaj pasek! Cześć.

Gość Melodia ulotna
Oczywiście,że zostawiłam,Mossa.Ale nie widzę Cię...;>

Gość Mossa
Melodia ulotna > widzisz mnie?

Gość Melodia ulotna
Mossa,nie widzę.Musiałabyś podejść bliżej,albo światło chociaż włącz;)

Gość Mossa
a moze od tego wina mnie nie widzisz? ;)

Gość Słuchaj no ty
byłem już wczoraj taki nakręcony, a nie mogłem zostać dłużej. Przez to dzisiaj jaja bolą mnie jakby ktoś mi je ściskał w imadle. Wracaj, zdziro! Skończmy cośmy zaczęli!

Gość Słuchaj no ty
i uważaj dark, bo możesz się tak rozgrzać, że będziemy ci w cipce robić popcorn.

Gość Słuchaj no ty
dark, a ty nie chcesz zastąpić tej zimnej dziwki? Ile mogę tu na nią czekać do cholery?!

Gość Słuchaj no ty
i mi nie rozkazuj, do cholery! Ja tu jestem kapitanem. ściągaj te szmaty co masz na sobie!

Gość Słuchaj no ty
i ruszaj się! Zdjęłaś w końcu te śmieszne gacie?