Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikoreczka z pudełeczka

Kolor halki pod suknie ślubną. HELP!!

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki które znają się na modzie ślubnej! Moja suknia ślubna jest w kolorze ivory powiedzcie mi proszę czy mogę kupić do niej krynolinową halkę unoszącą w kolorze białym? Czy to wielkie foux pas jesli i tak jej nie bedzie widac z pod sukni :/ ?? Gdyby suknia byla biała nie kupila bym ciemniejszej halki bo widzialam jak to wyglada i wyglada strasznie, czy w drugo strone wyglada to tak samo strasznie? to jest moja suknia nie bać się i klikac w link do ebaya :) http://www.ebay.co.uk/itm/280825500774?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Czy roznica koloru bedzie nie do zaakceptowania ? Halka bedzie tez taka puszysta.

up up

naprawde nikt nie pomoze :( ?

Gość wswjxhjq
ciezko stwierdzic, ladna suknia, choc nie w moim stylu

czyli dalej nie wiem..

Nie wiem, może to popsuć trochę efekt. Z drugiej strony halka jest cieniutka i przeźroczysta, moze nie będzie sie wydawała bielsza niż suknia. Najlepiej gdybyś mogła przymierzyć...

niestety nie ma szans, bo wszystko zamawiam przez internet. Suknia jeszcze mi nie przyszła i gdybym wiedziała czy biała bedzie ok to bym po prostu zamowila bialą bo jest ich wiecej takiego typu jaki ja potrzebuje. Natomiast Ivory taką jaka bym chciala ciezko mi znalezc... Ciemniejsza halka wyglada jak brudna, natomiast z biala chyba nei powinno byc problemu ze jest za czysta :/ :O

Gość gdzieś z 15 żł za kg
wez biała i zobaczysz. najwyzej kupisz druga w innym kolorze. myslisz, ze suknia bedzie wygladala jak ta ze zdjecia ? bo mi sie nie wydaje :o także nie łudz się za bardzo. a taki krój pasuje kobietom, ktore nie maja bioder.

Nie bardzo rozumiem, suknie ktora jest na zdjeciu widzialam u innych sprzedawcowna innych zwyklych zdjeciach, gdzie bylo widac wszelkie detale i wyglada... normalnie. Z reszta dla mnie to ona na zdjeciu nie wyglada nie wiadomo jak tylko.. normalnie :O nie czaje krytyki za bardzo z Twojej strony. Nie łudź się ? :O ?? masz jakiś osobisty problem odnośnie tej sukni? mam wyimary ok 80-62-82 i napewno będę w niej ok wygladac. Moge wziąc bialą ale myslalam ze biała to po prostu wtopa. Chociaż teraz to nawet kolorowe halki są modne wiec o bialą nie powinno byc krzyku.

ah no i jesli chodzi o sam fason, suknia dla kogos kto nie ma bioder rozchodzi się nad biodrami by je ukryć. Bo w tej akurat wąskie biodra byly by wyeksponowane.

chodzi o to, ze to zdjęcie jest obrabiane photoshopem. a ty kupuje suknie przez neta, nie mierzac jej na zywo ani jej nie widzac, prawda ? poza tym suknia jest b. tania. widzialam wlasnie takie zdjecia, gdzie zakupiona suknia byla przepiekna, a przyslano szmatę z chin. napisałam tylko od siebie, ze kroj sukni jest nietypowy, a na wyszczuplonej modelce wyglada zdecydowanie lepiej niz w rzeczywistosci. biała halka będzie w porzadku :)

wiem jak wyglada suknia bo widzialam ja na innych zdjęciach. Na photoshopowych sciemach tez sie doskonale znam. Zanim ja zamowilam to wszystko dokladnie sprawdzilam. Moje ryzyko, i zdaje sobie sprawe ze nie bedzie wygladac jota w jote jak na zdjeciu. Ja ją dorwalam za 115 Ł , ale w innym sklepie kosztowala 400$ więc cena jest rozna. Jest tania bo jest z Chin, tak jak wiekszosc szmatek w sieciowkach typu H&M czy Zara w ktorych sie ubieramy, czy wiekszosc sukien slubnych na swiecie. ;) Niestety marka marce nie rowna a mi nie zalezy zeby wygladac jak nie wiadomo jaka ksiezna. Tylko by miec zwykla jasna suknie :) No to chyba zamowie tę bialą :)

nie chcesz wyglądać jak księżniczka na własnym ślubie ? :) to nieźle trafiłaś z ceną. pokażesz zdjęcia jak przyjdzie? chciałabym zobaczyć, bo ładna jest ;)

Chcę wyglądać .....przyzwoicie :D Skromnie bez żadnego szaleństwa :) Ważniejsza jest dla mnie ceremonia i przysięga niż cały ten blichtr i cyrk od okoła. Jak mi przyjdzie to na pewno wrzucę zdjęcie :)