Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interfejs

Czy po ciąży można mieć płąski jędrny brzuch?

Polecane posty

Gość gość
A ja nie cwiczylam i mam brzuch jakbym nigdy nie byla w ciazy. Serio, tak kobiety wygladaja w mojej rodzinie. Wszystko co najgorsze dopada moje nogi, ale brzuch mam bez zastrzezen, az sama sie dziwie.

Gość gość
Oczywiście, że można. Najlepiej sobie wmówić, że to niemożliwe i się w ogóle nie starać....

Gość gość
Pewnie ze mozna. A ile jest slawnych aktorek, modelek ktore po ciazy maja ladne brzuchy i wcale to nie jest zawsze zasluga chirurga, nie przesadzajmy. Na plazy tez jest mnostwo mam z ladnymi brzuchami. Ja sama sie b balam o swoj brzuch ze po ciazy bede miala pomarszczony i zwisajacy bo sie naogladalam roznych zdjec po ciazy. A jak jest? Ja od razu po porodzie mialam juz ladny brzuch. Zero rozstepow, skora taka jak byla przed..no moze odrobinke mniej jedrna ale to naprawde minimalnie. Przed ciaza cwiczylam kilka m-cy ale to raczej zasluga genow. I smarowalam tez dobrym kremem

Gość gość
U mnie to nie geny, moja mama po 2 ciazach, gdzie w jednej przytyla 28 kg, nie ma rozstepow i wiotkiej skory. Ja przed porodem szczupla i umiesniona, w ciazy mialam brzuch jak na bliznieta, mimo smarowania wyszedl rozstep na rozstepie a po porodzie zostalo sporo niewstapionej skory. Piersi i reszta ciala ladne. Teraz jestem w drugiej ciazy, 6miesiac i mam juz spory brzuch, piersi znowu urosly. Jestem po 30 i nie mam zludzen, bede gorzej wygladac, skoro w wieku -24 lat skora nie dala rady sie wstapic na brzuchu.

Gość gość
Hihi prawda jest taka że zależy kto ile przytyje ja przed zajściem w ciążę wazylam zawsze 55 kg ciało fajne płaski brzuszek teraz jestem po 3 ce dzieci waze 60 kg rozstępy brzuch nie jest idealny Ale co tu chcieć po 3 dzieci ? Pracuje cały czas nad nim pomijajac rozstępy ....:) z pierwszym przytulam 43 kg z drugim 37 kg i ostatnim dzis ma 2 latka przytulam 48 kg takkkk 48 kg wazylam 100 kg...dzis waze 60 i jak moze byc brzuch idealny po takich szczęściach...ale dalej trenuje i naprawdę trzeba przyznać że trening systematyczny i zero posiłków po 19 daje efekty.mam 28 lat i sie nie przejmuje juz...bo mam fajne dzieci.cos za cos...dzieci urodziły się z wagą 4 kg .3.5kg.4.400 pozdrawiam wszystkie mamy ...:*

Gość gość
Ja po dwojce dzieci (cc) mam wielki wor zamiast brzucha. Mam tez niesamowite rozstepy na udach. Bikini juz raczej nigdy nie ubiore. Pozostaje mi stroj pletwonurka

Gość gość
Tak wierzę bo mam to samo.. ale zawsze można ubrac stroj na stroj halke haftowana plażowe i fajnie się wyglada i naprawdę nie widać

Gość gość
Z ta halka to dobry pomysl. Chyba wyprobuje w tym roku. Do tej pory ubieralam na plaze tuniki albo mialam spodenki i koszulke na ramiaczkach. Przy czym koszulka rozszerzana dolem. Nie bardzo wierze w to ze jeszcze kiedys moj brzuch bedzie plaski. Ten wor raczej juz zostanie. To tez jest kwestia tego ze skora jest mocno rozciagnieta i to juz raczej nie wroci do stanu pierwotnego. Moze wor sie zmniejszy z czasem ale i tak nie licze na to ze gdzies jeszcze kiedys sie pokaze z golym brzuchem.