Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nadchodzi czkawka - pogrom balerinek i leginsów

Polecane posty

:D załozylam dzisiaj szorty + długie buty i wszyscy sie na mnie gapili :D a laski topiły serek w ciasnych leginsach albo rurkach :D pewnie, bo to hańba odkryć nogi :)

Gość Ot co ....
Za to tobie nogi się nie topily w długich butach?

nie :D bo to takie za kostkę lekko i z systemem wietrzenia, a jakie wygodne :D teraz założyłam jazzowki na spacer i omg :O mam pecherze! stop jazówkom i balerinkom!

Gość Elnis
widocznie Czkawka zapomniała wyszorować pięty pomeksem :) czyli tylko kapelusza kowbojskiego i konia brak :)

Gość Ot co ....
A ja nosze baleriny i pecherzy nie mam ale legginsów nie noszę

Gość a chociaz nogi byly
swiezo ogolone?

macie troche racji, czułam sie jak na dzikim zachodzie, kapelusz byłby ok, zawsze nadałby głowie lepszy kształt :) koń ach koń :) nogi ogolone i opalone co najwazniejsze! dziwi mnie to że młode zgrabne laski zakrywają nogi, podczas gdy odsłonięte noszą zwykle blade grubaski :O

Gość Elnis
a mnie to rybka, skoro lubią się gotować we własnym sosie i capić na kilometr to ich sprawa, nie rozumiem takiego postępowania kobiet , być może obawiają się publicznego wygwizdania pokazując gołe nogi pod sukienką ?

Gość a chociaz nogi byly
albo jak dziewczyny nosza szorty a nie gola ud - to tez nie za dobrze wyglada. dlugie zgrabe nogi a na udach wlosy

z daleka tych włosów nie widać :classic_cool: zresztą mi też to wisi jak sie inni noszą, chociaż zobaczyć szczupłą,zgrabną laskę w sukience albo szortach to rzadkość :( a przyznam że miło patrzeć jak wiatr rozwiewa kiecke i widac majtki:classic_cool:

Gość a chociaz nogi byly
czyli golisz nogi tylko do kolan? :(

Uwielbiam rurki plus szpilki ale w tak piękny,słoneczny dzień jak dziś spodnie zawsze przegrywają u mnie ze zwiewnymi sukienkami i spódnicami które fruwają na wietrze jak motyle.Nie pogardzę też zestawem:dżinsowe spodenki i bluzka w stylu oversize spadająca z jednego ramienia ale tylko do koturnów lub balerinek .Szorty plus długie buty- chyba nie miałabym odwagi,której ci gratuluję bo jest potrzebna na polskich ulicach.:)

nie wiem czy to odwaga, czy brak słońca przez pozostałe 10 miesięcy w roku :) korzystam póki mogę :) te tropiki są wspaniałe :) co do golenia nóg - ostatnio koło mnie siadła w autobusie, młodziutka maturzystka chyba, bardzo zgrabna, pachnąca, nieogolone uda i ? nie przeszkadzało mi to. Tym bardziej wątpię by przeszkadzało to facetom :)

Gość taką bym kupiłaaa
długie buty lekko za kostkę :classic_cool:

w taki gorąc nigdy nie załozyłabym długich spodni lub legginsów. Zawsze stawiam na przewiwność :)

Gość a chociaz nogi byly
czkawko a jak dziewczyna ma paro-kilkudniowy zarost pod pachami i bluzke na ramiaczkach to uwazasz ze to ok czy juz brak estetyki i do bluzki na ramiaczkach tylko swiezo wygolone pachy?

Gość Ot co ....
Ale baleriny plus sukienka to jest to co lubię. legginsy latem? za ciepło a poza tym kiedy będę nogi prezentować jak będę mieć 60tke? Ale niech sobie niunie tak chodzą mi to zwisa

Gość Elnis
nieogolone uda wyglądają bardzo interesująco szczególnie na wietrze i wcale się nie wygłupiam :)

widziałam te tematy o zaroście pod pachami parę dni z rzędu na kafe :D jakiś fetyszysta? :classic_cool: cóż, jakby jakaś inna dziewczyna miala pewnie bym nie zwróciła uwagi, gdybym ja miała to czułabym sie niekomfrotowo, unikałabym bluzek bez rękawów... o ale wiecie najobrzydliwsze są włosy na palcach u nóg u kobiety! :O (u facetów zresztą też:classic_cool:)

Czkawka a Ty masz na palcach? czy depilujesz? ;)

Gość Ot co ....
Hahaha dobre, owłosione paluchy zdarzają się nawet gwiazdom kina

chociaż dzięki temu,że wszystkie laski ubierają sie tak samo ja mogę wyglądać inaczej, tak jak mówisz haadia - przeciwność... jak sie nosi odblaski to ja wtedy wolę stonowane, jak pastele to ja odblaski :D

Gość do Elnis
u wiekszosci kobiet pewnie zle wygladaja, na niegolenie ud moze sobie pozwolic jasna blondynka i pewnie nie kazda. a jak zacznie golic to juz pewnie bedzie musiala to robic zawsze

Gość wyrazne wlosy na brzuchu
u kobiet tez dobrze nie wygladaja

Wintour? a co to? no własnie nie nosi sie szortów!!! ewentualnie laski mają jakieś rybaczki koszmarne :O wstydzą sie czy co? albo boją zboków :D ja tam sie nie boję :D na mnie by żaden nie poleciał choćbym i nago ulicą szła :classic_cool: ja bym goliła uda gdybym widziała te włosy jeszcze :)

No właśnie też nie wiem o co niby chodzi z tymi szortami? Ja już jakiś czas ubieram się "letnie" jeśli akurat taki dzień słoneczny

no mówię, w całej stolicy (oprócz mokotowa i ursynowa oraz włoch i jelonek bo tam nie byłam) nie widziałam drugiej dziewczyny w szortach + butach innych niż japonki/balerinki/sandałki polecam Wam noszenie dłuższych, przewiewnych butów, to wyglada super :)