Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nadchodzi czkawka - pogrom balerinek i leginsów

Polecane posty

Pierw trzeba lubić nosić takie buty 🖐️ Różnica między leginsami a szortami jest w taką pogodę znacząca, ale buty to akurat wole ubrać jak lubię, a nie się męczyć z wyglądem "bo super" 🖐️

Pierw trzeba lubić nosić takie buty 🖐️ Różnica między leginsami a szortami jest w taką pogodę znacząca, ale buty to akurat wole ubrać jak lubię, a nie się męczyć z wyglądem "bo super" 🖐️

Gość czkawko a jak tak lubisz
swoje nogi eksponowac to pewnie lubisz pozycje na pagony?

Gość zeczjasna
a pewnie,że trzeba lubić, wygoda na pierwszym miejscu, najlepiej mają te laski co lubią szpilki :D dla mnie naj są sportowe i ewentualnie trampki ale nie pasują do wszystkiego a baleriny? wszystkie mnie obcierają i widuje inne laski też całe w plasterkach, okropny wynalazek

Ja jestem wielką fanką szpilek i ogólnie wysokich butów i to właśnie wcale nie tak fajnie :P Aktualnie moje plecy już nie wyrobią i muszę tylko płaskie nosić 😭 A takie fajne koturny kupiłam na ten sezon i nie ubrałam ani razu 😭 Także jakbym miała ubrać jakieś płaskie buty ale do kostek to chyba bym torbę na głowę jednocześnie musiała zarzucić :D

ale, że ta torba to czemu bo nie zajarzyłam? :classic_cool: jak to jest na pagony? to wyzej zeczjasna to pisalam ja :D zresztą na płaskich mam większą szanse na faceta :O :(

Bo płaskie buty i wysokości do kostek to dla mnie osobiście chujówka totalna. No przynajmniej nie spotkałam jeszcze w żadnym sklepie nic godnego uwagi. A żeby były przewiewne? To tym bardziej nie wiem jak one musiałyby wyglądać - jakieś szpileczko botki ażurowe czy paseczki ok, no ale płaskie to co?

Gość czkawko a jak tak lubisz
na pagony to ja kobieta lezy na plecach i ma nogi w gorze na ramionach faceta

O matko jedyna nieeee :O Tzn jak sobie lubisz to noś, na czyiś nogach mam to gdzieś ale sama w żadną porę roku bym tych aseksualnych kaloszo kapci nie ubrała 🖐️

o własnie kalosze do szortów też są seksi :D zwłaszcza takie czarne, błyszczące 😍chociaż sama nie noszę kaloszy...a w emu dziewczyny słodko wyglądają, moze aseksualnie,ale tak niewinnie, dziecinnie:)